Kvinde med paraply i mørke

Canons nye fotokonkurrence skal nok få mange fotoentusiaster op ad stolene – der kan nemlig vindes fotopræmier for over 100.000 kroner. 

© Canon/Lorenz Holder

Canon lancerer ny konkurrence for ambitiøse amatørfotografer

Konkurrencen har fået navnet Redline Challenge, og der er blandt andet Canon-udstyr for over 100.000 kroner på højkant.

23. marts 2021 af Sarah Marie Winther

Kunne du godt bruge en udfordring – og måske også noget nyt lækkert kameraudstyr? Så skal du læse med nu, for Canon har netop igangsat en helt ny konkurrence.

Konkurrencen hedder Redline Challenge og den skal inspirere og motivere fotoentusiaster over hele verden til at udfordre sig selv, tænke kreativt og komme i gang med at fotografere. 

Konkurrencen kommer til at køre over lang tid med forskellige temaer. Det første tema er "Light in the dark", altså lys i mørket – om det så er neonskilte i byen, stjerner, portrætter eller lysmaling. 

Billygter sløret med lang lukkertid

Der er flere gode grunde til at deltage i Canons nye fotokonkurrence. Herunder kan du læse om det lækre udstyr, du kan vinde. 

© Canon/Lorenz Holder

Vilde præmier på spil

Er du så heldig at vinde, kan du formentlig godt sætte alt dit gamle grej til salg på Den Blå Avis. Præmien er nemlig en komplet fotopakke til en værdi af over 100.000 kroner, så du kan fortsætte den gode udvikling.

Du får både et Canon EOS R5, et RF 15-35mm F2.8L, et RF 28-70mm F2.8L, et RF 70-200mm F2.8L, en Speedlite EL-1 blitz og en imagePROGRAF PRO-1000 fotoprinter.

Vinderen får derudover en personlig fotoopgave af den prisvindende Canon-ambassadør Lorenz Holder – samt råd og vejledning af fotografen til at klare den.

Du kan indsende op til 20 billeder per udfordring, og billederne behøver ikke være taget med et Canon-kamera.

Fristen for at deltage i den første udfordring er 31. maj, og du kan indsende bidrag på Canons hjemmeside her

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...