Digital Foto-fotograf vinder pris

Bladets skribent og fotograf, Karsten Bidstrup, har vundet en fornem tredjeplads i konkurrencen Dog Photographer of the Year.

18. februar 2015

For første gang nogensinde har en dansker placeret sig blandt de tre bedste i verdens største hundefotokonkurrence, Dog Photographer of the Year. Tilmed er fotografen en af bladets dygtige fotografer og skribenter, nemlig Karsten Bidstrup, som vandt tredjepladsen i kategorien Dogs at Work.

I konkurrence med 13.000 andre indsendte billeder slap Karsten Bidstrups action-foto af hårdtarbejdende slædehunde fra Lapland igennem nåleøjet i den velrenommerede fotokonkurrence. For tiende år i træk har et panel af engelske topfotografer, repræsentanter for den engelske kennelklub og Samsung udvalgt verdens bedste hundefotos i syv forskellige kategorier: Portrait, Puppies, Man´s Best Friend, Assistance Dogs and Dog Charities, I love Dogs Because, Dogs at Play og Dogs at Work.

Udover tredjepladsen i kategorien Dogs at Work klarede Karsten Bidstrups fire andre indsendte billeder sig fantastisk igennem den hårde udvælgelsesproces og karakteriseres af panelet som "runner-ups" til de vindende billeder. Alle vinderbilleder udstilles i Kennel Club Art Gallery, der er beliggende i Clarges Street, Piccadilly, Londonfrem til den 27. marts 2015. Du kan også se alle billederne her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...