Makoto Nishikura fra Japan har indsendt dette billede til Sony World Photography Awards 2018.

En af ansøgerne til Sony World Photography Awards 2018 er Makoto Nishikura fra Japan, der har indsendt dette gadefotografi. 

Gør 2018 til året, hvor dine billeder bliver set

Et nyt år er begyndt, og det er tid til at sætte nogle mål for 2018. Hvis du drømmer om at få dine billeder set af andre end din familie og dine venner, er det nu, du skal slå til.

3. januar 2018 af Kathrine Anker

Hvis 2018 skal være året, hvor du vinder en fotokonkurrence eller ser dine billeder på tryk eller i en udstillingshal, er det nu, du skal slå til.

Mange af årets fotokonkurrencer lægger nemlig deadline tidligt på året. Her er blot et udsnit af de muligheder, du kan gribe i 2018.

Vind en international fotokonkurrence

Flamingo fotograferet af Pedro Jarque Krebs

En af ansøgerne til Sony World Photography Awards 2018 er Pedro Jarque Krebs, der har indsendt dette billede.

© Pedro Jarque Krebs

En af verdens største, internationale fotokonkurrencer, Sony World Photography Awards, har deadline for amatørfotografer d. 4. januar 2018. Det er er gratis at deltage, og der er mange forskellige kategorier, fx arkitektur, stilleben, gadefotografi, rejser og natur. 

Den overordnede vinder får 25.000 dollars, og der er kameraudstyr og andre priser på højkant til kategorivindere.

Deadline: 4. Januar kl. 12.

Se også: Se årets vinderbilleder fra Sony World Photography Awards 2017

Få dine billeder udstillet

Nordens største fotofestival, Copenhagen Photo Festival, søger fotografer og fotobaserede kunstnere til soloudstillinger ved årets festival i juni. 

De udvalgte fotografer får stillet et udstillingslokale til rådighed, såvel som rådgivning og PR.

Deadline: 12. Januar kl. 12.

> Læs mere om spændende foto-events her

Få dine billeder udgivet i Nordens største fotoblad

Det bedste læserskud i Digital FOTO nr 1 2018 er et billede af et dansk-bygget ambulancefly ved Roskilde Airshow, fotograferet af Brian Heidemann.

Brian heidemann fik sit billede af et dansk-bygget ambulancefly ved Roskilde Airshow udgivet i Digital FOTO nr. 1, 2018.

© Brian Heidemann

Cirka hvert tredje uge kåres de bedste læserbilleder fra digitalfoto.dk. Billederne bliver trykt i Digital FOTO, med dit navn og historien bag billedet. Upload dine fotos her.

Deadline: løbende

Vind dyre objektiver med din fotoserie

Zeiss Photography Award handler om at fortolke et tema med 5-10 billeder. I år er temaet “den ufortalte historie,” og det er gratis at deltage. Vinderen kan vælge Zeiss-objektiver for 12.000 euros, og få dækket rejseudgifter på op til 3000 euros til et fotoprojekt. 

Vinderbillederne vil blive udstillet sammen med vinderne af Sony World Photography Awards på Somerset House i London.

Deadline: 6. Februar

Sådan når du dit fotomål

Du kan øge changen for at vinde fotokonkurrencer og få dine billeder udstillet ved at lære om fototeknik og billedbehandling i Digital FOTO.

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...