Vinder af Nordisk Mesterskab 2015

Nordisk Mester i foto

Vi har kåret Nordisk Mesterskab 2015 med temaet ”Den lille detalje”. Blandt vinderne er der både en ugle, en gravid kvinde og en flyvende fotograf.

Digital FOTO nr. 4/2016 er på gaden, og det betyder, at der nu er fundet en vinder af vores konkurrence, Nordisk Mesterskab, som Digital FOTO afholder i samarbejde med Canon.

Vinderen blev Kjell Bekkelund, der med stor tålmodighed har fanget ovenstående fantastiske uglebillede i en skov i det sydøstlige Norge. Kjell vinder, ud over æren, et Canon EOS 5DS, en PIXMA PRO-10S og et Canon EF 24-70mm F2.8 II.

Husk også, at du hver måned kan deltage i vores læserkonkurrence “Skud”, hvor dit billede kan blive trykt i bladet. Gå ind på digitalfoto.dk/skud, registrér dig, og upload dit billede.

Nedenfor kan du se 2.-6. pladsen.

2. plads Dan Clausen Hansen har skudt den fascinerende facade ved Kalvebod Brygge i København. Dan får for dette foto et Canon EOS 5D Mark III og et EF 24-105mm F4.0.

3. plads Her er det Michael Knudsen, der har foreviget en flyvende fotograf på en brændvidde på 400 mm. Michael vinder Canon EOS 6D, et EF 24-105mm STM og en CS1000 Connect Station.

4. plads Kristian Ohlsson har fanget en silhuet af en hare en tidlig morgenstund. Præmien for dette er en Canon EOS 7D Mark II.

5. plads Da Hannu Ilkkas gravide kone blev foreviget, var det på en sød og anderledes måde. Vi kvitterede med en femte plads og et Canon EOS M3, et EF 18-55mm og en CS100 Connect Station.

Nordisk Mesterskab 2015

6. plads Jan Tandrup Petersen havde i høj grad fokus på den lille detalje med billede af strandskaden, der som den eneste ikke havde vendt næbbet bagud. Det udløste et Canon PowerShot G7 X.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...