Nordisk Talent Award

Nordisk Talent Award 2016: Deltag i konkurrencen

Vi vil hædre nogle af alle de unge talenter, der findes i fotoverdenen. Derfor lancerer vi Nordisk Talent Award. Nominér dig selv eller en, du kender, her.

På Digital FOTO støder vi jævnligt på unge fotospirer med stort talent. Dem vil vi gerne hjælpe videre ud i fotografkarrieren. Det gør vi med konkurrencen Nordisk Talent Award.

Her vil vi gerne finde og hylde unge talenter under 30 år i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Du kan nominere dig selv eller dem, du synes, der fortjener en plads. Det gør du her

Der er nogle få regler: * Den nominerede må ikke være fyldt 30 år. * Den nominerede skal være fra Danmark, Norge, Sverige eller Finland. * Den nomineredes billeder skal kunne ses online, fx på en hjemmeside, på flickr eller lignende.

Spred budskabet

Brug gerne facebook.com/digitalfoto.dk og Instagram @diginordic til at sprede budskabet og fortælle venner og bekendte om konkurrencen.

Vinderen af Nordisk Talent Award 2016 vil få bragt sine billeder i bladet og vil samtidig få en særlig oplevelse, vi først kan løfte sløret for senere.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...