Foto: Anton Zeuthen / by Zeuthen

Vinderen af Nordisk Talent Award er fundet

Ud af en masse fantastisk dygtige unge talenter fra hele Norden har vi nu kåret en vinder af Nordisk Talent Award samt en 2. og 3. plads.

9. september 2016

I maj lancerede vi for første gang den store talentkonkurrence Nordisk Talent Award, og siden da har vi modtaget stribevis af nomineringer af unge, talentfulde fotografer fra Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Vinderen samt anden- og tredjepladsen er nu kåret.

Konkurrencen var hård, og udvælgelsen svær, men det blev en 22-årig svensk kvinde med god fantasi og imponerende teknik både bag kamera og billedredigering, der løb med sejren.

Her kan du se, hvem der havnede på 1., 2. og 3. pladsen i Nordisk Talent Award 2016, som uddeles i samarbejde med Canon.

VINDER

Anna Winér, 22 år, Sverige. Instagram // Facebook

Præmie: Anna har egentlig vundet en tur til verdens største fotomesse, Photokina, i Köln, men var desværre forhindret i at deltage. I stedet modtager Anna et Canon EOS M3.

ANDENPLADS

Anton Zeuthen, 24 år, Danmark. Instagram // Facebook

Præmie: Canon EOS M3 + overtager turen til Photokina, eftersom Anna Winér er forhindret.

TREDJEPLADS

Janne Kahila, 26 år, Finland. Instagram // Facebook

Præmie: Canon Connect Station CS100.

> Se flere billeder fra vindere samt nogle af de øvrige nominerede i Fordelszonen

I magasinet Digital FOTO, som er på gaden i denne uge, kan du læse mere om vores begrundelse for at vælge de tre vindere.

Vi glæder os allerede til at se, hvad Nordisk Talent Award 2017 kommer til at byde på. Følg med her på siden, på Facebook, Instagram #DigiNordic og vores nyhedsbrev for at få seneste nyt om næste års konkurrence.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...