videoserie for fotografer Seasons 2

I Seasons 2 viser naturfotograf Morten Hilmer, hvilket udstyr, du skal have med på fototur i naturen, og hvordan du tager de bedste billeder. 

© Morten Hilmer

Glæd dig til videoserien Seasons 2

I anden sæson følger vi gennem 12 afsnit naturfotografen til fuglefjeldet ved Bulbjerg i det nordlige Danmark, hvor han fotograferer fugle og landskaber.

22. maj 2018


Som naturfotograf er hele verden din legeplads. Det ved naturfotografen Morten Hilmer bedre end mange andre. 

I anden sæson af Digital FOTOs videoserie kan du følge Morten Hilmer på tur i Bulbjerg i det nordlige Danmark, hvor han fotograferer fugle og landskaber.

Undervejs deler han ud af sin mangeårige erfaring med at fotografere i naturen, så du bliver bedre forberedt på din næste tur med kameraet i det fri. 

Herunder får du et smugkig på, hvad du kan vente dig i sæson 2, som lander i Fordelszonen meget snart. 

> Læs mere om naturfoto her

Lær om teknik og udstyr i Seasons 2

Over 12 nye episoder viser Morten Hilmer, hvilket udstyr han bruger til fuglefotografering og landskaber. Han viser dig også, hvordan du skal indstille dit kamera for at få de bedste resultater. 

Naturfotografen går blandt andet i detaljer med de avancerede fokussystemer i nyere kameraer, og viser, hvordan du skal indstille autofokus, alt efter om du skal fotografere fugle på fjeldet eller fugle i flugt. 

Hvad landskaber angår, så lærer du, hvordan du får de bedste landskabsbilleder, når dagen går på hæld, og lyset bliver svagt. Morten Hilmer guider dig simpelthen gennem alle trin af fototuren. 

Og så er Seasons 2 fortalt i Morten Hilmers fantastiske billeder både med spejlreflekskamera og drone. 

De smukke optagelser af den danske vestkyst alene er et kig værd.

Se også første sæson af Seasons i Fordelszonen her (kun for abonnenter)

Dronevideo Seasons 2 naturfotograf

I videoserien kan du nyde Morten Hilmers smukke billeder og droneoptagelser fra den danske vestkyst, som rummer utrolig meget smuk natur. 

© Morten Hilmer

Hvem er Morten Hilmer?

  • Begyndte at fotografere som 14 årig.
  • En af Danmarks mest erfarne naturfotografer med speciale i de arktiske egne.
  • Har tilbragt to år med Siriuspatruljen på Grønland, hvor han fik træning i at begå sig i de arktiske egne og lærte at håndtere kameraet i ekstreme situationer.
  • Har vundet mange danske og internationale priser for sine naturbilleder, ligesom han har fået opmærksomhed fra bla. BBC World Service og BBC Earth.
  • Freelancefotograf for WWF og en del af International League of Conservation Photographers.
  • Morten har udgivet flere bøger. Senest den eksklusive fotobog "Nordisk Stilhed".

Seasons 2 for dig, som køber Digital FOTO

Du kan se videoserien Seasons i Fordelszonen, som er vores aflåste abonnenmentsunivers på Digitalfoto.dk.

Du kan få adgang til Fordelszonen enten med en bladkode fra et magasin købt i løssalg eller med et abonnementsnummer.

Hvis du tegner abonnement nu, kan du med det samme oprette dig som bruger og gå på opdagelse i Fordelszonen. Her finder du første sæson af Seasons, et udvalg af guider og e-bøger til direkte download samt mere end 400 videoer om fototeknik, fotografering og billedbehandling.

> Lige nu får du direkte adgang til Fordelszonen med to numre af Digital FOTO og en lækker kikkert, som er perfekt til fuglefotografering. Prisen er kun 49 kroner + porto. Se tilbuddet her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...