Få din egen hjemmeside med Digital FOTO

Som abonnent på Digital FOTO får du en gratis hjemmeside og fotoalbum på nettet - og rabat på PRO-versionen, hvor du får endnu flere muligheder.

© Shutterstock

Din egen hjemmeside: Vis dine billeder frem på nettet

Få din helt egen hjemmeside, så du kan præsentere dine billeder online. Du får flotte slideshows med lækre overgange og hyggelig musik – også i fuld skærm. Alt er nemt og kræver ingen teknisk kunnen. Og som abonnent får du ovenikøbet rabat på ekstra features.

31. januar 2017

Uanset om du fotograferer hunde, heste eller himmelfænomener, kan du let vise dine billeder frem på din egen personlige hjemmeside. 

Med en hjemmeside hos firmaet SimpleSite kan du komme i gang på et øjeblik og med ganske få klik, og det er så nemt, at alle kan være med. 

Så på få minutter er du kørende med et professionelt fotowebsite. Du kan også lave en webshop, en blog eller noget helt andet. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. 

Mulighed for eget domæne og mailadresser

Et SimpleSite Basic-abonnement giver dig adgang til din egen hjemmeside med 15 sider, 300 billeder, 600 sekunders video og 5 produkter i din egen webshop.

Som Basic-abonnent vil du altså få en hjemmeside med url'en ditnavn.SimpleSite.com. Der er desuden reklamer på den gratis version. 

Hvis du har brug for mere plads eller ønsker dit eget domænenavn, kan du opgradere til et SimpleSite PRO-abonnement. Så slipper du også for reklamer. 

Med PRO-abonnement kan din hjemmeside altså få et personligt domæne som www.mitnavn.dk – her får du også mulighed for at lave fem mailadresser ala [email protected]

Få rabat på PRO-abonnement

Et Pro-abonnement giver dig ligeledes ubegrænset plads på din side, så du kan vise alle verdens billeder frem. 

Som abonnent på Digital FOTO får du den første måneds PRO-abonnement for kun 9 kroner. Du skal blot indtaste dit abonnementsnummer, når du opretter dig. 

Som abonnent på Digital FOTO får du desuden rabat på SimpleSites normale priser og betaler derfor kun 94 kroner for en måned, 267 kroner for 3 måneder eller 795 kroner om året for at have din helt egen hjemmeside med ubegrænset plads på dit eget domæne samt 5 personlige mailadresser. 

Basic- vs. Pro-abonnement

Basic-abonnement:

Her får du plads til 15 sider, 300 billeder, 600 sekunders video og 5 produkter i din egen webshop.

Dit domæne bliver ditnavn.Simplesite.com.

Der bliver vist reklamer på din hjemmeside.

Basic-abonnement er gratis. 

PRO-abonnement:

Ubegrænset plads til billeder, video mv. 

Personligt domæne som fx. www.ditnavn.dk.

5 personlige emailadresser som fx [email protected]

Ingen reklamer.

Som abonnent kan du få PRO-abonnement for 9 kroner den første måned. 

Sådan kommer du i gang med din personlige hjemmeside

  • Du kommer direkte til tilmeldingssiden hos Simplesite via dette link.
  • Nu skal du vælge, hvilken type hjemmeside, du gerne vil lave. Vælg fx. Fotografi.
  • Nu har du mulighed for at vælge mellem en række skabeloner, som du sidenhen kan modificere efter dine egne ønsker.
  • Nå du har valgt en skabelon, skal du indtaste det navn, du gerne vil have til dit website. Klik ok og indtast så et password.
  • Nu skal du indtaste en emailadresse, hvor SimpleSite kan kontakte dig, hvis du fx. glemmer din adgangskode. Klik ok.
  • Vælg, om du vil fortsætte med en gratis version, eller om du vil oprette PRO-abonnement for 9 kroner.
  • Så er det bare at tilføje tekst og billeder, skifte farver osv. Brugerfladen er simpel, så du kan let få indhold på dit site på kort tid.
  • Under konto og hjælp og support kan du få trin-for-trin-guides til opsætningen af din hjemmeside, ligesom du kan få kontakt til SimpleSites kundesevice.

Vupti - på ganske få minutter er du online og klar til at vise hele verden dine billeder. 

> Lige nu kan du blive abonnent på Digital FOTO og få vores bog Photoshopskolen med masser af tips til Photoshop, Lightroom og Elements samt 2 numre af bladet leveret direkte til døren for kun 49 kroner. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...