Gratis webinar: 25 tips der gør dig ferieklar - med både kamera og telefon

Så er der et nyt webinar på trapperne. Vi sender live fra redaktionen d. 31. maj kl. 16, og denne gang varmer vi op til ferien.

20. maj 2022

Vi er i fuld gang med at glæde os til sommerferien, og tirsdag den 31. maj klokken 16 sender vi direkte fra redaktionen på Digital FOTO. 

Det er som altid gratis og helt uforpligtende at deltage, alle er velkomne, og det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

> Tilmeld dig webinaret her!

Bliv helt klar til ferien

Denne gang skal det handle om feriebilleder – GODE feriebilleder! Vi vil gerne gøre vores til, at du ikke kommer hjem fra en god sommerferie med dårlige billeder.

Webinaret varer en time, og her vil vi gennemgå 25 ting, som kan give dig bedre billeder på ferien. Vi begynder med klargøring af dit udstyr, så det står helt skarpt til ferien. Du får også tips til pakning af dit udstyr.

Når du så er kommet sikkert frem, skal det handle om selve optagelsen og de bedste kameraindstillinger i forskellige situationer.

Vi kommer også ind på ekstraudstyr, der gør det både sjovere og nemmere at tage feriebilleder til lands, til vands og i luften.

> Tilmeld dig nu!

Få bedre mobilfotos - og styr på redigeringen

Er du typen, der vil rejse let, er webinaret også noget for dig. Vi viser nemlig også, hvordan du kan tage vellykkede feriebilleder med telefonen.

Efter ferien (eller undervejs) skal billederne justeres lidt på computer eller iPad. Vores tekniske redaktør Kristoffer Engbo er en af landets største eksperter på området, og han viser dig, hvordan han redigerer sine egne feriebilleder.

Webinarets anden vært er chefredaktør Klaus Nygaard, der vil vise fotos og teknikker fra sine ferier i blandt andet Norden og USA.

Vi glæder os til at se så mange som muligt til vores sidste webinar inden sommerferien.

Husk at tilmelde dig her. Du får selvfølgelig en reminder på dagen, så du er helt klar til at se med d. 31. maj kl. 16.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...