Gratis webinar: Kom godt i gang med fuglefoto

Se med, når vi holder et nyt webinar direkte fra redaktionen. Vi skal blandt andet tale om udstyr, kameraindstillinger, og hvordan du finder et godt skjul, når du vil have fugle i søgeren.

3. december 2020

Nu får du igen muligheden for at se med og stille spørgsmål, når vi afholder webinar direkte fra Digital FOTOs redaktion, hvor det denne gang skal handle om fuglefotografering.

Vi sender onsdag den 16. december klokken 16, og webinaret varer en time. Det er gratis for alle at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu lige her!

I løbet af webinaret kan du se, hvordan du kommer tæt på fuglene i et skjul, og vi kommer med konkrete bud på, hvor du kan komme i skjul i Danmark.

De bedste kameraindstillinger til fugle

Vi viser også nogle af vores egne billeder, og du kan blandt andet se fotos fra første gang, vi kom helt tæt på de store ørne.

Undervejs får du tips til godt udstyr, og hvilke objektiver der er gode at bruge, og så hjælper vi dig med de optimale kameraindstillinger til både stillesiddende fugle og fugle i flugt.

Værterne på webinaret er chefredaktør Klaus Nygaard og teknisk redaktør Kristoffer Engbo, som også viser, hvor meget du får ud af at billedbehandle dine fuglefotos.

Chefredaktør Klaus Nygaard er fotografen bag dette pletskud. 

© Klaus Nygaard / Digital FOTO

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt online. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer og stille spørgsmål, som alle andre kan se, undervejs.

Sådan deltager du i Digital FOTOs webinar

Det er gratis at deltage i webinaret. Du skal registrere dig med navn og e-mailadresse for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Tilmeld dig webinaret her!

Og bare rolig – du får også en påmindelse tilsendt, inden webinaret går i gang onsdag den 16. december klokken 16, så du ikke glemmer det.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...