Gratis webinar om det geniale program Luminar 4

Det er en fornøjelse at kunne tilbyde alle vores abonnenter Luminar 4 ganske gratis. I et nyt webinar viser vi dig, hvordan du kommer i gang. Alle er velkomne til at deltage - med og uden program.

9. marts 2022 af Redaktionen

Digital FOTO sender direkte fra redaktionen onsdag den 9. marts klokken 16. 

Webinaret er gratis, og alle er velkomne til at deltage online og stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld dig webinaret her!

Få meget bedre fotos med Luminar 4

Vi har lavet en aftale med Skylum, der står bag et af verdens sjoveste og mest effektfulde fotoprogrammer. Det betyder, at du som abonnent på Digital FOTO kan få programmet Luminar 4 uden ekstra omkostninger, selv om programmet har en værdi af 650 kroner.

Luminar 4 er også et komplet billedbehandlingsprogram, og i webinaret fortæller Kristoffer Engbo og Klaus Nygaard fra Digital FOTO om programmets mange muligheder og viser, hvordan du kommer i gang.

Der vil også være en gennemgang af de utrolige muligheder, som programmets kunstige intelligens byder på. Her kan du blandt andet glæde dig til de utrolige resultater, du kan få med programmet i form af ny himmel i landskabsbilleder og meget andet, der løfter dine billeder til et nyt niveau.

> Tilmeld dig gratis her

Sådan får du Luminar 4

Du kan med fordel hente og installere Luminar 4, inden webinaret begynder, men det er ikke et krav. Har du programmet på din computer kan du nemmere sidde og følge med undervejs, når vi viser de mange muligheder.

Hvis du er abonnent på Digital FOTO, kan du med det samme hente Luminar 4 i Fordelszonen her. Husk at læse vejledningen grundigt, inden du downloader!

Er du ikke abonnent endnu, kan du få adgang til programmet her.

Alle er velkomne til at deltage i webinaret – med og uden program.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Det er gratis at deltage i webinaret. Du skal registrere dig med navn og e-mail for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

TILMELD DIG HER!

Og bare rolig - du får selvfølgelig en reminder på dagen, så du ikke glemmer at deltage d. 9. marts kl. 16. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...