Computer med Fordelszonen åben
Helt nye videoer og guider

Vores nye onlineunivers Fordelszonen er fyldt med masser af fantastisk indhold til fotografen.

Helt nye videoserier, apps og fotoguider i Fordelszonen

Der er helt nye videoserier og masser af spændende guider til fotografering i vores helt nye udgave af Fordelszonen – et uundværligt onlineunivers for abonnenter.

1. januar 2018 af Louise Hagemann

Den spritnye og forbedrede version af Fordelszonen er i luften, og her finder du alt det stof, du skal bruge for at få billeder, der rammer plet.

Vi har arbejdet på et helt nyt onlineunivers til vores abonnenter i flere måneder, og nu kan vi med stolthed præsentere årets nyhed.

Den nye version af Fordelszonen har fået nyt udseende og nye funktioner, så du nu meget lettere kan finde fx det nyeste indhold, se, hvad redaktionen anbefaler, og søge efter det indhold, du er på jagt efter.

Spritnye videoserier og guider til dig

Vi har også fyldt hylderne op med en masse nye varer, blandt andet:

  • 10 skarpe guider du ikke vil undvære som fotograf.
  • En helt ny videoserie, Tipsklubben, hvor du får gode råd til at tage bedre billeder.
  • Komplet objektivguide med omkring 500 objektiver til system- og spejlreflekskameraer.
  • Spritnye “Lightroom på ét minut"-videoer med hurtige tricks til Lightroom.
  • Gode apps til fotoentusiasten.

I Fordelszonen kan du gå på opdagelse i flere end 400 spændende videoer om billedbehandling, kameraer og optageteknik, tjekke billeder fra alle de vilde kameraer, vi har testet, finde de bedste fotoapps og -programmer, downloade e-bøger om foto og meget mere. 

Mere stof hele tiden

Du kommer aldrig til at kede dig, for vi fylder hele tiden op med nye film om fotografering og billedbehandling, nye billeder, nye guider, nye forindstillinger til Lightroom og Photoshop osv. 

Det er bare om at hoppe ombord. God fornøjelse.

Og husk, at Fordelszonen for en begrænset periode er åben for alle. Derefter vil der kun være adgang for abonnenter på Digital FOTO.

Tegn abonnement på Digital FOTO, få adgang til Fordelszonen, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...