Digital FOTO redaktionen

Et godt fotoprodukt afhænger af, hvem der skal bruge det. Vi har i hvert fald forskellig smag på redaktionen. 

© DigitalFOTO

Her er redaktionens yndlingsprodukter

Vi holder hele tiden øje med nye og spændende fotoprodukter på redaktionen, men vi er ikke altid enige om, hvilke der er de bedste. Læs, hvilke produkter vi hver især ønsker at fremhæve lige nu.

30. november 2020 af Christian Trant

Klaus' favorit:

Tidligere på året havde jeg fornøjelsen af at teste kameradronen Air 2 fra DJI. I forhold til pris og størrelse ligger den mellem begyndermodellen Mavic Mini og den semiprofessionelle Mavic 2 Pro. 

Jeg har valgt Air 2 som en af mine favoritter fra 2020, fordi den på flere områder overgår den meget dyrere storebror. Det er imponerende.

> Læs også: 5 begyndertips til flotte skud med kameradronen

Vejledende pris: 6490 kroner.

© DJI

Sarahs favorit:

Jeg var meget begejstret over det kun 25 cm lange LED-lysrør Pavotube II 6C fra Nanlite

Lyset kan blive kraftigt nok til, at man kan skyde portrætter i et helt mørklagt rum, men man kan også finjustere det så nøjagtigt, at det ligner fx det svage, kølige lys i den blå time. 

Til en pris på 849 kr. kan man ikke ønske sig meget mere. 

> Læs også: Begynderens guide til flot lys i portrætfotos

Vejledende pris: 849 kroner.

© Nanlite

Kristoffers favorit:

Her er et let og prisvenligt stativ. Manfrotto Element MII Aluminium er fremstillet i aluminium, og stativet kan komme op i en højde af 160 cm. 

Der følger et godt kuglehoved med fine indstillingsmuligheder med. Den lave vægt og den fine stabilitet gør stativet til et attraktivt valg, som jeg er imponeret over.

> Læs også: 3 ting vi aldrig skulle have gjort med vores objektiver

Vejledende pris: 999 kroner. 

© Manfrotto

Pouls favorit:

Jeg er vild med, at den kraftige laptop ASUS ZenBook Pro Duo UX581GV-H2004R har hele to 4K-skærme. 

De to skærme supplerer hinanden perfekt, hvis jeg fx har Photoshop på hovedskærmen og en browser på den mindre skærm. Computeren er desuden lynhurtig og har et meget lækkert design.

> Læs også: Derfor skal du opdatere dit objektivs firmware

Vejledende pris: 20.999 kr.

© ASUS

Kæmpe guide til de bedste produkter fra 2020

I Digital FOTO 18/2020 giver vi dig den komplette guide til, hvilke produkter der har fået den højeste karakter af os i det forgangne års test og anmeldelser. Hvis du overvejer at købe nyt, så bør du læse med, da du får det totale overblik over årets bedste produkter.

Hvad end du er på udkig efter objektiver, redigeringssoftware eller printere, kan du få overblikket over, hvilke produkter vi har givet de højeste karakterer i vores tests og anmeldelser.

Er du endnu ikke abonnent, kan du lige nu få to numre af Digital FOTO + den nye fotobog 'Bliv en bedre fotograf' for kun 88 kr. inklusiv porto og ekspedition! Bogen indeholder en lang række guides til, hvordan du bl.a. kan skyde portrætter, solnedgange og arkitektur.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...