ørn med fisk
© Klaus Nygaard

Kom med til Norge på rovfugletur

Nu har du en enestående chance for at komme til Flatanger i Norge og fotografere havørne, dugehøg og landskaber sammen med Digital FOTOs chefredaktør og vores lokale ørneguide. Der er kun plads til 12 deltagere, så du skal skynde dig at melde dig til.

16. juni 2020

Flatanger i Norge er et sandt mekka for den rovfugleinteresserede. Her er der enestående muligheder for at fotografere blandt andet havørne og dugehøg, såvel som storslåede landskaber. 

Og nu kan du komme med til Flatanger sammen med Digital FOTO. Du får hele tre forskellige og unikke workshops d. 19. og 20. september ledet af Digital FOTOs chefredaktør, Klaus Nygaard, og vores lokale ekspertguide. 

Du skal kun give 6800 kroner for at deltage (5800 kr. for abonnenter), og så får du et væld af gode oplevelser. 

havørn ved bjerge
© Klaus Nygaard

Kom helt tæt på havørnene

Du kan blandt andet glæde dig til en tre timers sejltur på havet med gode chancer for at fotografere havørne. 

Vejret bestemmer, men i september er chancerne optimale. 

Turen inkluderer også en tur i privat fotoskjul i skoven med store chancer for blandt andet skovskader, diverse andre fugle og egern. 

Og så tager vi på en fototur i fjeldet, hvor du kan nyde den mageløse natur. 

Info om rovfugleturen

Tre workshops med kyndige guides og storslåede oplevelser

Tre overnatninger i god hytte med mange faciliteter. Den anden halvdel af gruppen bor på et godt lokalt vandrehjem. Begge steder ligger direkte til vandet. 

Transport til Flatanger foregår i egen bil eller med fly til Namsos Lufthavn. Der er herfra to timers kørsel til Flatanger. Transport er ikke inkluderet i prisen, men transport til og fra lufthavnen kan tilkøbes. 

Det er muligt at købe mad i det lokale supermarked, og der er adgang til køkken. Mad og drikke er ikke inkluderet i prisen. 

ørn med ræv
© Klaus Nygaard

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at skrive til adressen [email protected] 

Der er kun 12 pladser på turen, og de fordeles efter først til mølle. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...