Mand lytter til podcast

Du kan lytte til vores podcast på smartphones i din foretrukne app, hvor du også kan abonnere, så du altid får nyeste afsnit.

© Shutterstock.com

Lyt til ny episode af Digital FOTOs podcast

Vi er klar med episode 2 af Digital FOTOs podcast. Få de seneste nyheder, tips til fotografering og grej, og hør om et nyt, specielt kamera.

21. maj 2019 af Kristoffer Engbo

I podcasten får du de seneste nyheder fra fotoverdenen, hvor der blandt andet sker en masse på objektivfronten.

Vi fortæller også om Canon, der er ved at skabe sig et problem med deres produktnavne, og så kan du høre om en ny opdatering til Lightroom.

Redaktionschef Louise Hagemann er i studiet for at fortælle om et helt specielt kamera, som vi har fået ind på redaktionen, og som har tydelige referencer til 1980’erne.

> Læs også: Sådan lytter du til en podcast

Vi har også leget med de nye topmodeller fra Samsung og Huawei, og i podcasten kan du høre, hvilken af de to Android-telefoner, Digital FOTOs tekniske redaktør Kristoffer Engbo foretrækker til foto.

Her kan du høre Digital FOTOs podcast

I flere nyere kameraer kan du vælge mellem to forskellige lukkertyper, og i Brevkassen i Digital FOTOs podcast kan du høre, om du skal vælge elektronisk eller mekanisk lukker.

Vært på podcasten er chefredaktør Klaus Nygaard, og du kan lytte til den direkte på siden via afspilleren herunder eller via apps på mobile enheder.

Klik her for at lytte på iPhone og iPad

Klik her for at lytte på Android

Klik her for at lytte i Spotify

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...