Med den fleksible fotorygsæk på ugletur

Digital FOTOs chefredaktør tog på fototur, og den nye fleksible fotorygsæk sikrede ham gode pletskud. Nu kan rygsækken blive din for kun 59 kr.

11. maj 2020

En af forårets første fototure bragte mig ind i den lokale skov. Jeg havde nemlig hørt, at der huserede en natugle i et af træerne.

En bekendt havde tegnet et lille kort, der viste mig nogenlunde, hvor jeg skulle lede efter den fine fugl, og jeg fandt da også ret hurtigt træet med det store hul.

Og ganske som rygterne sagde, så sad der en flot natugle oppe i hullet. Jeg var meget forsigtig for ikke at skræmme den, men pludselig kunne jeg høre en motorsav, og jeg frygtede, at uglen ville gemme sig. Heldigvis blev den siddende.

Natuglen jager mus og rotter om natten, men om dagen sidder den gerne i sit hul i træet og sover.

Pletskud af uglen med øjenkontakt

Jeg skyndte mig at åbne min fotorygsæk, der var fyldt med udstyr. Jeg fik mit kamera og en kraftig tele hevet frem og begyndte at fotografere uglen fra forskellige vinkler.

Pludselig kom et par løbere spurtende, men uglen sad helt stille og åbnede knap nok øjnene. Efter lidt tålmodig venten vågnede fuglen op til dåd, så jeg kunne tage nogle billeder af den med øjenkontakt.

Det blev fototrygsækken, der reddede min dag, for uden den havde jeg ikke haft alt det gode udstyr med mig. Ingen fototaske har plads til så meget grej som fotorygsækken, og det er efterhånden sjældent, at jeg tager mindre tasker med mig.

Det ville være så ærgerligt at være på fototur og så komme i en situation, hvor man har brug for noget grej, der ligger derhjemme på grund af pladsmangel.

ugle i træ
© Digital FOTO

En helt særlig fotorygsæk

Den fotorygsæk, jeg havde med på ugleturen, har vi selv været med til at udvikle her på Digital FOTO. Vi fik en prototype fra pro focus, og så gav vi dem vores input til den fleksible indretning og det vandafvisende materiale samt lynlåsene.

Det kom der en rigtig smart, rummelig, men stadig kompakt fotorygsæk ud af, og nu har du chancen for selv at tage den med på dine fototure. 

Du kan nemlig få fotorygsækken for kun 59 kr. + porto og ekspedition sammen med to numre af Digital FOTO. 

Vil du også have fingrene i rygsækken, kan du klikke lige her. 

Du sparer 519 kr., når du benytter dig af tilbuddet. 

© Digital FOTO

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...