Minikameraet er kun 2 x 2 x 2 cm. 

© Digital FOTO

Minikamera giver masser af muligheder

Med Digital FOTO’s nye minikamera kan du lave billeder og videoer på helt nye måder. Kameraet fylder næsten ingenting, vejer kun 12 gram og kan placeres overalt. Og nu kan det blive dit.

15. november 2019 af Redaktionen

12 gram.

Så lidt vejer Digital FOTO's nye minikamera til natur og sport med night vision.

Med sin kompakte terning-størrelse på 2 x 2 x 2 cm skal du aldrig tænke over, om minikameraet er for stort at tage med dig eller om det vækker unødvendig opsigt.

Den imponerende lille størrelse giver helt nye muligheder for både billeder og video.

Minikameraet til natur og sport har en værdi af 399 kroner, men gennem Digital FOTO kan det blive dit til en rigtig fordelagtig pris.

Du skal nemlig kun give 109 kr. for minikameraet og to numre af Digital FOTO. Se tilbuddet lige her!

Kom helt tæt på dyrene - også om natten

Du kan få unikke billeder og video af havens dyr med minikameraet - også om natten med den smarte night vision funktion. 

Det smarte minikamera er for eksempel perfekt, når du vil tæt på naturens vilde dyreliv.

Med minikameraet følger der både et fleksibelt og multijusterbart beslag og en praktisk monteringsclips, som giver dig de optimale muligheder for at placere minikameraet bedst muligt.

Du kan let montere det på fuglebrættet i haven og komme helt tæt på havens fugle uden at forstyrre dem.

Minikameraet til natur og action har nu også night vision takket være smart infrarød teknologi. Sæt det et sted i haven natten over og glæd dig til næste dag at se, hvad der egentlig sker i din have om natten.

Måske kommer ræven på besøg?

Når du køber minikameraet med nightvision gennem Digital FOTO sparer du hele 519 kroner. 

Du kan let placere minikameraet lige, hvor du har lyst, med det medfølgende justerbare beslag og den praktiske monteringsclips. 

Gense og del de vigtige oplevelser

Dyrker du sport er minikameraet også perfekt, når du vil dele eller gense dine oplevelser.

Du kan for eksempel montere kameraet på cyklen, hjelmen eller tøjet. Så gemmer kameraet dine store øjeblikke, uden du skal være generet af at bakse med tungt udstyr.

Det nye minikamera er med andre ord en lækker lille gadget lige til at komme i lommen uden at tænke videre over det. Der er kun gode grunde til at tage det med - om ikke andet for en sikkerheds skyld.

Også i bilen kan du bruge minikameraet, der kan dokumentere eventuelle forsikringssager.

Minikameraet kan også bruges som et diskret overvågningskamera, der for eksempel optager ubudne gæster eller hunden, når du ikke er hjemme.

> Lige nu kan du få minikameraet sammen med 2 numre af Digital FOTO for kun 109 kroner. Få dit eget minikamera lige her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...