Lightroom

Du kan nemt finde de helt rigtige billeder i Lightroom.

Nu i Fordelszonen: 3 nye ting du skal prøve i Lightroom

Vi har lagt en række nye videoer i Fordelszonen, og du kan blandt andet se, hvordan det nu er blevet endnu nemmere at finde de rigtige billeder i Lightroom, og hvordan en ny funktion i Photoshop gør det let at fritlægge.

26. april 2018 af Kristoffer Engbo

Lightroom Classic CC har fået en række opdateringer i Library-modulet, der blandt andet gør det nemmere at finde de helt rigtige filer. 

Du kan blandt andet hurtigt få overblik over, hvilke billeder du har redigeret. 

I en ny video i Fordelszonen gennemgår vi nogle af nyhederne, der gør det lettere at bruge programmet.

Du kan også se, hvordan du bruger den nye funktion Select Subject i Photoshop CC, der automatisk kan fritlægge et hovedmotiv, så du fx kan skifte baggrunden ud. 

Vi viser også en smart metode til at få flere detaljer frem i et billede i Photoshop eller Photoshop Elements alene ved hjælp af lag.

Få flottere fotos af dyr

I videoserien Tipsklubben gennemgår vi en række fotos fra læserne og kommer med gode råd til optagelse og billedbehandling, og denne gang handler det om dyrefotos.

I Fordelszonen kan du også hente en artikel med tips til forårsbilleder, og så får du et preset til Lightroom, så du kan bruges vores indstillinger til at få flottere farver i dine forårsbilleder.

Fordelszonen er til dig, der køber eller abonnerer på Digital FOTO, og er fyldt med digitalt indhold om foto. Du får mere end 400 videoer, testbilleder fra anmeldte kameraer, vores justeringer til Lightroom og Photoshop og meget mere.

Redaktionen anbefaler: Bliv ekspert i Photoshop 

Vil du være endnu bedre til billedbehandling i Lightroom, Photoshop og Elements? 

Så tjek vores nye kursusbog "100 tips og kurser til billedbehandling" ud. Lige nu får du den med to numre af Digital FOTO for kun 49 kroner. 

Så får du naturligvis også fuld adgang til Fordelszonen med det samme. 

Læs mere om bogen her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...