Seasons og Lightroom Presets

Du kan følge med naturfotografen Morten Hilmer på optagelse i Norge i vores nye videoserie Seasons. 

Ny videoserie i Fordelszonen: Følg naturfotografens arbejde

Som abonnent får du nu endnu mere spændende indhold i Fordelszonen. Vi er klar med en ny videoserie i 12 afsnit, og du får en stor pakke med ti lækre Lightroom presets, du kan bruge på dine billede.

8. marts 2018 af Kristoffer Engbo

Nu kan du følge med naturfotografen Morten Hilmer på optagelse i vores nye videoserie Seasons. 

Vi har netop lagt første sæson ud i Fordelszonen.

Du får også 10 nye Lightroom presets i Fordelszonen, så du bliver mere effektiv, når du redigerer dine billeder. 

Første sæson af videoserien Seasons

I første sæson tager Morten Hilmer til Dovrefjell i Norge for at fotografere moskusokser i de flotte vinterlandskaber.

Du kan følge ham, når han slår teltet op og skal klare de barske vejrforhold. I de 12 første afsnit kan du se, hvordan han arbejder, og undervejs fortæller han blandt andet om sit udstyr og sin proviant, og så kan du selvfølgelig se nogle af hans fantastiske billeder fra turen.

Du finder første afsnit af Seasons her

10 Lightroom presets til dig

I Fordelszonen kan du også hente en stor pakke med ti Lightroom presets fra Digital FOTOs eksperter. Presets er billedjusteringer, som du kan bruge på dine egne billeder med et enkelt klik.

Med pakken af Lightroom presets kan du blandt andet lave lækre retroeffekter, karakteristiske sort-hvide billeder og få flottere portrætter.

Klik her for at komme direkte til pakken af Lightroom Presets

Du får også en fuld udgave af billedredigeringsprogrammet Ashampoo Photo Commander 14 helt gratis her. Her kan du forbedre dine fotos og fx lave kreative invitationer.

Ashampoo Photo Commander 14

Vi er også klar med nye videokurser i Lightroom og Photoshop. Du får blandt andet et smart trick, der gør det nemmere at bruge de to programmer sammen. Se videoen her

Fordelszonens indhold er for dig, som sidder med det trykte magasin i hånden. Du skal nemlig bruge et abonnementsnummer eller en bladkode fra bladet for at logge ind og få adgang til videoserie, Lightroom presets og det øvrige indhold.

Lige nu kan du få fuld adgang til Fordelszonen med 1 nummer af Digital FOTO for kun 29 kroner. Læs mere om tilbuddet her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...