Billede af nordlys i Norge

At der bliver færre timer med dagslys, er ikke ensbetydende med, at der intet lys er. I det nye Digital FOTO kan du bla. læse, hvordan du fanger det smukke nordlys. 

© Shutterstock

Nyt blad: Gensyn med de store stjerner, fang lyset i mørket og gode kameraer til skarpe priser

Efteråret er her, og det er det nyeste nummer af Digital FOTO også. Her får du bl.a. et gensyn med en lang række dygtige fotografer, en stor guide til at få flotte fotos uden dagslys og en test af de bedste kameraer under 5000 kroner.

25. oktober 2018

Efterhånden som efterår bliver til vinter og dagslyset svinder ind, er der mange fotografer, der lægger kameraet i vinterhi på hylden. 

Det er ærgerligt, for mulighederne for flotte billeder i mørket er stort set endeløse.

I det nyeste nummer af Digital FOTO får du masser af inspiration og gode idéer til at fotografere byens, månens og himlens lys, som dukker op, så snart solen er forsvundet, og som kan give fantastisk smukke billeder med lang lukkertid og et godt kamerastativ. 

Du får også et gensyn med en lang række af de dygtige fotografer, vi har interviewet i Digital FOTO igennem tiden. Vidste du fx, at modefotografen Miles Aldridge har fotograferet skuespillerne fra “Game of Thrones” til Time Magazine?

Stor test af spejlrefleks- og systemkameraer

Derudover byder det nye blad på en test af de bedste spejlrefleks- og systemkameraer på markedet til under 5000 kroner. 

Disse kameraer gemmer trods en lav pris på helt nye funktioner, som dit dyre kamera måske ikke har. 

Sony Alpha6000

Vi har sammenlignet nyere systemkameraer med Sony Alpha6000, som har været på markedet i nogle år – og som derfor kan fås til den skarpe pris på 2795 kr. 

© Sony

I Digital FOTO nr. 16/2018 kan du også læse:

  • Hvordan du kommer i gang med dronefotografi, herunder hvilke øvelser, du kan starte med, hvilke kompositionsregler, du bør følge, og hvilke tekniske tommelfingerregler, du skal huske.
  • En reportage fra den unikke fototur til Alperne med fotografen Ulla Lohmann, som en af vores heldige og dygtige læsere vandt sidste år. 
  • En udførlig guide til at få optimalt lys med blitz – og undgå udbrændte hudtoner og slagskygger.
  • Historien om det verdenskendte billede af Gandhi foran sin spinderok, der krævede ualmindeligt mange anstrengelser at frembringe. 
  • Anmeldelser af bl.a. Leica C-Lux, Canon 70-200mm F2.8L IS III USM og HTC U12+.
  • Brevkassesvar om de forskellige perspektiver, de forskellige brændvidder giver.
  • Kurser om bl.a. bokeh-effekt i portrætter, forstærkning af solens stråler og vandmærker.
  • Nyheder, læserbilleder og meget mere.

Husk, at du som abonnent får videoer med optageteknik og billedbehandling, testbilleder, presets, actions og en helt masse andet i Fordelszonen.

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs det nye blad med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de ni seneste blade af Digital FOTO.

Du får naturligvis også adgang til Fordelszonen med det samme, så du kan se de nyeste videokurser allerede i dag.

Digital FOTO nummer 16/2018

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...