Se vores liste med 10 fotos, vi drømmer om. En flyvende pukkelhval er én af dem, vi gerne selv vil fotografere en dag.

© Shutterstock

Nyt blad har en kæmpe kameraguide og den ultimative guide til solnedgang

I det nye Digital FOTO interviewer vi fotografen Nick Nichols, der tager vanvittige billeder af vilde dyr. Vi anbefaler også kameraer, der passer lige præcis dig.

20. juni 2019 af Jeppe Vestergaard Jensen

Skyd solnedgangen

Hvordan skyder du det perfekte billede af eller med solnedgangen? 

I Digital FOTO nummer 10/2019 guider vi dig til, hvor, hvad, hvornår og hvordan du skyder forskellige motiver, mens solen går ned. 

Vidste du fx, at 60 minutter før solnedgang er det perfekte tidspunkt til at skyde solnedgangsbilleder i byen? 

Her er lyset stadig lækkert, varmt og gult, mens solen ikke så langt nede på himlen, at gaderne bag de høje bygninger bliver helt mørke.

By i solnedgang

Det er det lækre gule, varme lys, vi går efter, når vi skyder fotos i byen under solnedgang.

© Shutterstock

Et vildt liv

Du kan også læse vores store interview med mesterfotografen Michael "Nick" Nichols, der er en af de mest legendariske af National Geographics-fotografer.

Han har måtte arbejde hårdt for den hæder, da han flere gange har været tæt på at miste livet i jagten på sine vanvittige og gode billeder.

Læs blandt andet, hvordan han pludselig stod ansigt til ansigt med en vild tiger, hvis unger han gerne ville fotografere.

sigma_sd_quattro.jpeg

Find ud af, om netop dette kamera fra Sigma passer lige netop til dit behov.

© Sigma

Kæmpe kameraguide

Hvis du er i tvivl om, hvilket kamera fra hvilken producent, som passer lige præcis til dit niveau og temperament, så har vi lavet en komplet guide, som hjælper dig med at træffe en beslutning. 

Vi har fundet tre kameraer fra hver producent, som vi mener, er de bedste inden for tre kategorier: Begynder, Entusiast og Professionel.

Find fx ud af, hvorfor vi har valgt D3500 til begynderen, der bedste kan lide Nikon, og hvilket kamera vi anbefaler til den professionelle Canon-fotograf. 

F1 Ferrari på Monza

Læs også hvorfor vi drømmer om at tage et skarpt billede af en rød ferrari på Monza-banen i Italien. Vi giver også et bud på, hvordan du får et lignende foto uden at tage til Formel 1.

© Shutterstock

Det får du også i Digital FOTO 10/2019:

  • 10 billeder vi drømmer om. Vi har lavet en liste med spektakulære billeder, vi håber, vi en dag selv får lov at få i kassen. Tag med os rundt i verden, men læs også, hvordan du får spektakulære billeder i dit område af verden.
  • Vi anmelder blandt andet: Fujifilm X-T30, Sonys objektiv FE 135mm F1.8 GM og en grundig anmeldelse af Samsungs Galaxy S10+, som får en meget flot bedømmelse af vores anmelder.
  • Fem kurser, så du bliver bedre til billedredigering og brug af Photoshop. Vi lærer dig blandt andet, hvordan du printer dine billeder helt til kanten nemt og enkelt.
  • Lær af brevkassens spørgsmål og svar. Vi svarer læserne på, hvordan du skyder flotte billeder med scenelys, hvordan du undersøger, om du har støv på sensorer eller hvor mange billeder, det er perfekt til HDR-fotos.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...