De 100 bedste objektiver
© DigitalFOTO

Nyt blad: Her er de 100 bedste objektiver

I Digital FOTO 9/2021 kan du se vores oversigt over, hvilke 100 objektiver der er de ultimativt bedste. Resultatet kommer fra de mange tests og anmeldelser, som vi foretager på redaktionen. Du får også en udførlig guide til, hvordan du kan skyde fantastiske landskabsfotos lige uden for din dør.

3. juni 2021 af Redaktionen

Vi har gennem årene testet og anmeldt utroligt mange objektiver på redaktionen, så du kan undgå dyre og ærgerlige fejlkøb.

Nu har vi kigget alle anmeldelserne igennem, så du én gang for alle kan få det store overblik. 

Vi præsenterer nemlig de 100 bedste objektiver, du kan købe lige nu, og det er uanset, om du er på jagt efter makroobjektiver, en supertele eller noget helt tredje. 

Vi har nemlig fundet de allerbedste objektiver i otte forskellige kategorier af objektiver, så du ved, hvad du skal købe. 

Læs også: Sådan vælger du det rigtige objektiv

Objektiver på bord.

De 100 bedste objektiver er fra vores test og anmeldelser i perioden 2015-2021.

© Shutterstock

Skyd flotte landskaber i nærheden af dig selv

Du behøver ikke rejse langt efter gode landskabsbilleder. Ved at vælge simple, men stærke kompositioner kan du tage imponerende billeder af alt fra den lokale kirke til de flade marker, du passerer på din vej.

Det er de færreste mennesker, der har kuperede fjelde, spejlblanke fjorde og buldrende vandfald i baghaven, men du kan sagtens få flotte og unikke landskabsbilleder alligevel. 

I Digital FOTO 9/2021 får tips og tricks til, hvordan du kan skabe blikfang – også selvom landskabet måske ikke er det mest spændende.

Hemmeligheden er at gå efter få, men markante motiver med klare former eller linjer, og det kan du blive meget klogere på i vores store guide til rene og flotte landskaber lige uden for døren.

> Læs også: 7 tips til fotografere flottere landskaber

Tåget landskab.

Tåge kan gøre helt almindelige landskaber fortryllende og meget mere fotogene.

© Shutterstock

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...