Dreng der cykler igennem landskab i Guatemala

Bryd det stillestående landskab op med en forbipasserende. Det giver øjet noget at fokusere på og gør billedet anderledes end de andre turisters. 

© David Lazar

Nyt blad: Masser af ferietips og stor test af det perfekte rejseobjektiv

Det nyeste nummer af Digital FOTO er lige til at stikke i skuldertasken, når du drager på årets sommerferie. Det er nemlig propfyldt med inspiration, idéer og tips til fotoferien, og på flyturen kan du læse om rejsefotografen, der ikke er bleg for at photoshoppe virkeligheden.

Den kinesiske mur fotograferet gennem en åbning i et af tårnene

Det gælder om at være kreativ, når du skal fotografere én af de mest affotograferede turistattraktioner, som fx Den Kinesiske Mur.

© Shutterstock

I det nyeste nummer af Digital FOTO klæder vi dig grundigt på til årets sommerferie. Du får både dugfrisk inspiration, tekniske tips og små fiduser til, hvordan du kommer hjem med uforglemmelige billeder på hukommelseskortet. 

I ferietemaet finder du:

 • Vejledning til, hvordan du vender problemerne på ferien til sjove udfordringer – med råd og tricks fra professionelle rejsefotografer
 • Praktiske tips til, hvordan du kommer godt afsted på fotoferien - og slipper for et smadret objektiv på bagagebåndet.
 • Udførlig test af 16 allround-objektiver, der dækker alle dine behov og ikke fylder meget i tasken.
 • Hjælp til at få flotte print af feriebillederne i Lightroom.
 • Tricks til at pifte farverne op i billedredigeringen, så de lever op til virkeligheden. 
Hong Kong fotograferet fra en kilometers højde

Det utrolige billede af Hong Kong fik Jacob Riglin ved at læne sig ud af en helikopter, kun fastholdt af en sikkerhedssele. Læs et interview med den unge britiske rejsefotograf i det nyeste nummer af Digital FOTO.

© Jacob Riglin

I Digital FOTO nummer 9/2018 får du også:

 • Et spændende interview med 23-årige Jacob Riglin, der rejser kloden rundt som professionel rejsefotograf – og ikke er bange for at manipulere sine billeder, hvis virkeligheden ikke er imponerende nok.
 • Premiere på 2. sæson af Seasons, hvor du i 12 nye afsnit kan tage med på fuglejagt med naturfotografen Morten Hilmer og få konkrete tips til fuglefotografi.
 • En grundig og letforståelig guide til at undgå fejlskud ved at tjekke de 6 vigtigste indstillinger i kameraet.
 • En komplet guide til specielle objektiver – og vores bud på det bedste objektiv til dig.
 • Trin-for-trin-kurser i billedredigering. Lær blandt andet, hvordan du nemt redder højlysene, lægger tekst bag et motiv og åbner øjnene i portrættet.
 • Anmeldelser af blandt andet Fujifilm X-H1, der er topmodellen blandt Fujifilms APS-C-modeller, fotoprinteren Epson XP-15000, et nyt Sony-objektiv og mange andre spændende produkter.
 • Brevkassespørgsmål og -svar om blandt andet at undgå varmedis og fotografere vilde dyr derhjemme.
 • Adgang til Gearguiden med udvidede anmeldelser af en række produkter og testbilleder samt billedredigeringsvideoer i Fordelszonen.
 • Nyheder, læserbilleder, flashback og meget, meget mere.

Husk, at du som abonnent får videoer med optageteknik og billedbehandling, testbilleder, presets, actions og en helt masse andet i Fordelszonen.

God fornøjelse!

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs det nye blad med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de ni seneste blade af Digital FOTO.

Du får naturligvis også adgang til Fordelszonen med det samme, så du kan kaste dig over den nye sæson af Seasons allerede i dag. 

> Få en lækker kikkert med to numre af Digital FOTO og fuld adgang til Fordelszonen for kun 49 kroner. Se tilbuddet her. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...