Selvportræt i visir

Kenneth var på en opgave for et internationalt firma i Tokyo, da han fik øje på sit eget spejlbillede i en betjents visir. 

© Kenneth Nguyen

Nyt blad med knivskarp reportage fra verdens gader og tagtoppe

I Digital FOTO nummer 11/2017 kan du blandt andet møde danske Kenneth Nguyen, der tager fantastiske billeder i både gadehøjde og dronehøjde.

7. juli 2017 af Kathrine Anker

Danske Kenneth Nguyen er kendt for sine storbybilleder fra svimlende højder og gadeskud med vilde refleksioner, og han er altid på farten.

Kenneth Nguyen på toppen af Kunsthallen Nikolaj taget med selvudløser via telefon.

Kenneth tog dette billede fra toppen den gamle kirke Kunsthallen Nikolaj i København. Billedet er af Kenneth selv og er taget med selvudløser via telefonen.

© Kenneth Nguyen

Hør om hans eventyr i det seneste nummer af Digital FOTO, hvor han blandt andet fortæller om dengang, han fik skæld-ud for at lave time-lapse, mens han hang ud over nogle togskinner og dengang, han mistede sin drone og fik hukommelseskortet retur - to år senere. 

I det nye nummer af Digital FOTO får du også:

  • En kæmpe objektivguide til spejlreflekskameraer, med oversigt over priser og karakterer på de produkter, vi har testet.
  • Vejledning til fantastiske motiver, du kan få, hvis du vender objektivet mod skyerne.
  • 10 skarpe tips til fotos på mobilen, så du kan få det bedste ud af kameraet på din telefon både før, under og efter optagelsen.
  • Stor test af 13 zoomobjektiver med klassisk brændvidde i området 24-120 mm.
  • Anmeldelser af blandt andet Canon EOS M6, der deler sensor og processor med de dyrere EOS 77D, 800D og M5 og derfor tager lige så gode billeder.
  • Fire trin for trin-kurser i billedredigering og en nem guide til, hvordan du får overblik over alle dine billeder - på harddisken, i billedbehandlingsprogrammer, på sociale medier og på mobilen - i ét smart program.

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen.

Her får du adgang de seneste fem numre af Digital FOTO, hvis du tegner abonnement nu.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...