Interview med Jasin Boland i Digital FOTO nummer 16 2017
© Jasin Boland

Nyt blad: Mød manden bag filmplakaterne

I det nye nummer af Digital FOTO fortæller Jasin Boland om sine vilde oplevelser som fotograf på blockbusterfilm som “The Matrix”, Mission Impossible-serien, “Mad Max: Fury Road” og James Bond-filmen Spectre.

25. oktober 2017 af Kathrine Anker

Det er Jasin Bolands job at få dig ind i biografen. Han er manden bag plakaterne til storfilm som “The Matrix”, Mission Impossible-serien og “Mad Max: Fury Road”, og et enkelt blik på hans billeder skal være nok til, at du får lyst til at se filmene.

I Digital Foto nummer 16 taler vi med Jasin Boland om, hvordan han får sine billeder til at ose af action og spænding, og vi hører alle hans vilde historier fra filmoptagelserne.  

Jasin Boland fotograferer Mad Max
Jasin Boland fotograferer Mad Max

Jasin er tit omgivet af ti filmkamerafolk. Hans kamera skal være i et lyddæmpende hus, så lyden fra lukkeren ikke kan høres på filmoptagelserne.

© Jasin Boland

Du kan blandt andet læse om dengang, han tog ud i en kinesisk ørken med skuespilleren Brendan Fraser, to skydevåben og 200 kugler for at tage et billede kun oplyst af flammerne fra en pistol. 

Vi hører også om optagelserne til James Bond-filmen Spectre, hvor Jasin Bolands på mirakuløs vis overlevede et sammenstød med hjulet fra Bonds propelfly. 

I Digital FOTO nummer 16/2017 får du også:

  • Otte sider om, hvordan du udnytter efterårets dårlige vejr til at tage flotte, dystre billeder
  • Tre smarte tricks til at få flere nuancer i dine billeder
  • Grundig test af 360-graders-kameraer, der fanger hele udsigten
  • Trin-for-trin guides til billedbehandling, fx et kursus i at få farverne frem i kedelige efterårsfotos
  • Anmeldelser af bl.a. Canon EOS 6D Mark II, Laowas heftige 60 mm F2.8 Ultra Macro og Nikons nye ekstremzoom, AF-S NIKKOR Fisheye 8-15mm ED F3.5-4.5E
  • Samlekort, nyheder, læserbilleder og meget mere.

Digital Foto nummer 16 2017

Se Jasin Bolans vilde billeder og læs historien bag i det nye nummer af Digital FOTO, som er på gaden nu. 

God fornøjelse!

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...