Logo
Et ægte jubilæumsnummer

Digital FOTO nr. 250 er på gaden og er fyldt med spændende fotostof og store nyheder.

Nyt blad nr. 250: Lær at skyde himmelfænomener og få helt styr på det nye Lightroom sv

Et jubilæumsnummer er udkommet, nemlig Digital FOTO nr. 250, og det er spækket med spændende optagestof om blandt andet himmelfænomener og silhuetter. Og så er der tre skarpe nyheder til dig.

19. december 2017 af Louise Hagemann

Hurra! Vi fejrer jubilæum. Netop nu er et vaskeægte samlerobjekt, nemlig blad nr. 250, på gaden, og vi ser tilbage på alt det, der er sket siden 2003, hvor det første Digital FOTO udkom.

Vidste du fx, at:

 • Vi i et af de første numre havde en test med kameraer med 4 mio. pixels til under 5000 kr., hvor vi var temmelig begejstrede over, at Konicas model kun var 4,5 sekunder om at komme i gang, fra man tændte, til man havde taget et billede?
 • Vi fejrede blad nr. 100 med en kage, som voldte os store problemer under fotoseancen?
 • Vores allerførste læserrejse gik til Sirdal i Norge og var udsolgt på bare 45 sekunder?
Testopslag fra Digital FOTO
Få pixels for mange kroner

En af vores første test i Digital FOTO gennemgik kameraer med hele 4 mio pixels for under 500 kroner.

Du kan læse mange flere sjove anekdoter fra bladets historie og fra kamerabranchens udvikling i bladet, som også byder på en masse andet spændende fotostof.

Og så kan du glæde dig til hele tre nyheder i bladet:

 1. En helt ny kursussektion, hvor vi gør det lettere at forstå, hvorfor du skal gøre, som du skal i Elements, Photoshop og Lightroom. Desuden har vi udvidet dækningen af Lightroom, og nu får du også en guide til Lightrooms organiseringsdel.
 2. En spritny brevkasse, der er blevet endnu bedre og skarpere.
 3. En ny artikelserie, Synsfeltet, hvor vi hver gang gennemgår et bestemt brændviddeområde og fortæller, hvad du kan bruge det til, hvad du skal huske, og hvilke objektiver der findes på markedet.
Stjernespor
Smukke stjernespor

Stjernespor kan fotograferes på de fleste mørke aftener, og i artiklen kan du lære, hvordan du griber fænomenet an.

© Jesper Grønne

I Digital FOTO nr. 1/2018 får du også:

 • En stor guide til at skyde fantastiske himmelfænomener som Mælkevejen, nordlys, stjerneskud og stjernespor og en oversigt over, hvornår du bedst kan se dem i 2018.
 • Alt, hvad du skal vide om de to nye versioner af Lightroom, Classic CC og CC: Sådan får du fat i programmerne, sådan bruger du dem, så hurtige er de + hvilket program passer bedst til dig.
 • Spændende interview med Jeroen Swolfs, der har brugt syv år på at fotografere alle verdens hovedstæder. Hør om hans yndlingssted, hans tanker om København og om det vilde besøg i Nordkorea.
 • Stortest af hele ni billedbehandlingsprogrammer. Adobe har siddet stærkt på tronen i mange år, men der er blevet oprustet rundt omkring, så konkurrencen er hård.
 • Gode tips til, hvordan du bedst skyder flotte silhuetter – lige fra begynder til ekspert.
 • Nyheder med bl.a. nyt fra GoPro, anmeldelser af OM-D E-M10 Mark III m.fl. og meget mere.

Husk, at du som abonnent – eller med et blad, du har købt – har adgang til Fordelszonen, hvor du denne gang blandt andet får en gennemgang af det nye Lightroom, en guide til at tilpasse pensler i Photoshop og en masse tips til at skyde bedre billeder.

God fornøjelse!

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...