Ræveunger fotograferet i sollys

Morten Hilmer har fotograferet alt lige fra polarræve til brune bjørne. Læs historien bag dette og mange andre fantastiske billeder, og find ud af, hvordan du selv kommer i gang med at fotografere rovdyr.

© Morten Hilmer

Nyt blad: På fotojagt efter Nordens rovdyr

Få de bedste tips til at fotografere rovdyr i Norden, mød National Geographic-fotografen Sisse Brimberg, og find ud af, hvordan du kan få fascinerende billeder ved at lege med krystaller og prismer i det nye nummer af Digital FOTO.

21. februar 2018

Du behøver ikke ligge i skjul i ugevis og have tasken fuld af dyre teleobjektiver for at få vilde rovdyrsbilleder.

Hvis du ved nogenlunde, hvor de forskellige dyr befinder sig, hvilken tid på dagen de er aktive, og hvor menneskesky de er - ja, så har du faktisk ret gode muligheder for at få en ræv, en ulv eller en jagtfalk i søgeren.

Er du lidt mere modig - og tålmodig - kan du  også sætte kursen mod de finske skove, hvor sandsynligheden for at møde en brun bjørn er størst.

I Digital FOTO nr. 4/2018 fortæller naturfotografen Morten Hilmer om sine oplevelser med Nordens mest fotogene rovdyr. Du kan læse om, hvordan du kommer tæt på de forskellige arter, og hvilke kameraindstillinger, du skal bruge for at få det flotteste resultat.

Vær kreativ med krystaller

Et stykke glas kan vende op og ned i perspektivet i dine billeder og skabe et helt unikt og kunstnerisk udtryk i dine billeder.

I nyeste nummer af Digital FOTO giver vi dig inspiration til, hvordan du kan eksperimentere med spejlinger, kalejdoskopmønstre, regnbuelys og forvrængede perspektiver.

ung kvinde i hvid kjole med refleksioner
Refleksioner

Med noget så simpelt som et stykke glas kan du skabe en nærmest magisk effekt i dine portrætter, som portræt- og bryllupsfotografen Leigh Burnette har gjort i dette portræt.

© Leigh Burnette

Digital FOTO nummer 4/2018 byder også på:

  • Stort interview med den danske National Geographic-fotograf Sisse Brimberg, der har rejst hele verden rundt med sit kamera og fotograferet fremmede kulturer, folkefærd og landskaber. Få en forsmag på interviewet her.
  • En udførlig guide til, hvordan du får skarpere portræt-, landskabs-, action- og makrobilleder samt tips til, hvordan du kan øge skarpheden i billedbehandlingen.
  • Stor test af rummelige rygsække med masser af smarte finesser til den længere fototur.
  • Trin-for-trin-kurser, der viser, hvordan du fremhæver udvalgte farver, fjerner uønsket farveflimmer og puster liv i de gamle, falmede familiebilleder.
  • En komplet guide til, hvordan du tager backup af dine billeder - alt efter hvilken type fotograf du er.
  • Anmeldelser, nyheder, brevkasse, læserbilleder og meget mere.
  • Med dit abonnementsnummer eller bladkoden fra et blad købt i løssalg, får du desuden adgang til et væld af ekstra indhold, videokurser og guider i Fordelszonen.
Digital FOTO bladnummer 4/2018

God fornøjelse!

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs bladet med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de seneste fem numre af Digital FOTO.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...