Digital FOTO
Nyt år med store nyheder

Det første Digital FOTO i 2019 er spækket med store nyheder og stærke historier til entusiastfotografen.

Nyt blad: Sådan fotograferer du landskaber, tips til blitz og guide til flotte astrofotos

Det nyeste nummer af Digital FOTO er fyldt med spændende guider og tips til entusiastfotografen. Lær at skyde landskaber og få stærke tips til at bruge flash i vores store guide. Vi kårer også årets bedste produkter, bringer et stort interview med Nordens bedste astrofotograf og meget mere.

20. december 2018 af Louise Hagemann

Så er vi ved at være klar til at byde 2019 velkommen, og det gør vi med et stærkt nummer af Digital FOTO, der som altid er proppet med inspirerende og brugbare guider og tips til dig, der gerne vil blive en endnu bedre fotograf. 

Vi skyder året i gang med et brag af et blad, hvor vi blandt andet annoncerer fire helt nye, spændende tiltag i magasinet i år 2019: 

 1. Helt nye guider til fotografering
  I hvert nummer får du en overskuelig, inspirerende guide til nogle af vores absolut yndlingsmotiver – portrætter, action, makro og meget andet. I årets første nummer kan du lære at fotografere fascinerende vandskaber – altså landskaber med vand – i tre forskellige slags vejr.
 2. Få mere ud af dit udstyr
  I vores nye serie gennemgår vi det vigtigste kameraudstyr, så du kan få mere ud af dit grej – og undgå fejlskud. Vi starter med noget af det allervigtigste, nemlig objektivet.
 3. Vores drømmedestinationer
  Vores nye faste indslag “Spottet" byder på særligt spektakulære locations i verden, hvor du kan få helt specielle billeder. Vi har selvfølgelig også et par tricks i ærmet til dig, så du kan få de bedste billeder med hjem.
 4. Meget bedre overblik over Fordelszonen
  Når du har vendt den sidste side i Digital FOTO, kan du fortsætte i Fordelszonen på digitalfoto.dk. Det er nemlig dit eksklusive abonnentunivers, som er fyldt med videoer om fotografering og billedbehandling, apps, programmer, guides og meget mere. Nu har vi gjort det lettere for dig i magasinet at overskue alt det spændende stof, du kan gå på opdagelse i.

> Vil du se nærmere på de nye tiltag, kan du prøve to numre af Digital FOTO med en af vores spændende velkomstpræmier. Lige nu kan du fx vælge en kamerataske, mobilobjektiver eller vores egen kursusbog til billedbehandling. Se de mange tilbud her.

Nordlys
Fang lyset fra nord

Se Göran Strands flotte billeder af fænomener på himlen, og få hans bedste tips til at fotografere nordlys og Mælkevejen.

© Göran Strand

I det nyeste Digital FOTO får du også:

 • Et stort interview med Nordens bedste astrofotograf, Göran Strand, hvor han fortæller sine spændende historier og guider dig til at skyde nordlys.
 • 15 stærke tips til at bruge flash – kom i gang med den interne blitz, tag et skridt videre til avancerede indstillinger med ekstern flash, og bliv ekspert med hjælp til studieopstillinger.
 • Vi kårer de 25 produkter, der fik os allermest op at ringe i 2018.
 • Stor test af billedbehandlingsprogrammer, der ikke kræver abonnement.
 • Anmeldelser af blandt andet Fujifilm X-T3, Nikon D3500 og en række objektiver, tasker og stativer. Smuglæs allerede nogle af anmeldelserne digitalt her.
 • Seks stærke billedbehandlingskurser – blandt andet til en flottere solnedgang.
 • De bedste læserskud, hjælp i brevkassen og meget mere.

Store abonnementsfordele til dig:

Husk også, at du som abonnent på Digital FOTO har en masse gode abonnementsfordele:

Og hvis du endnu ikke er abonnement har vi lige nu en række spændende tilbud til dig. 

Vil du for eksempel holde varmen på dine fototure? Så kan du få en smart jakke i lækker kvalitet sammen med Digital FOTO for kun 59,50 + porto og ekspedition. Se tilbuddet lige her. 

Så snart du har bestilt dit abonnement får du adgang til Fordelszonens mange videoer og guides med det samme. Du kan også læse de seneste 12 numre af Digital FOTO på din tablet eller smartphone med appen Wype

Hvis du tegner abonnement på Digital FOTO nu, kan du med det samme læse det nyeste magasin i appen Wype

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...