Astrofotograf
Hold øje med naboen

Mars kommer helt tæt på Jorden i juli, og det er alletiders mulighed for at skyde billeder, som du aldrig har prøvet før. Heldigvis er det ikke svært med Digital FOTOs guide.

Nyt blad: Unik chance for at skyde Mars, bryllupstips og styr på lysmåling

I det nyeste nummer af Digital FOTO guider vi dig til at fotografere Mars, som i juli kommer helt tæt på Jorden. Vi klæder dig også på til bryllup, viser vejen til din helt egen fotostil, giver dig styr på lysmåling og meget mere.

12. juli 2018 af Louise Hagemann

I juli 2018 rykker naboplaneten Mars helt tæt på Jorden, og du kan faktisk fotografere den med dit helt almindelige kamera.

I det nyeste nummer får du tips til, hvor du skal stille dig, og hvordan du skal indstille kameraet for at få fantastiske billeder, som du (måske) aldrig har prøvet før, uanset om du vil fange den røde planet med dit kitobjektiv, med tele eller med et teleskop.

Vi guider dig også til at fjerne den støj, der kommer i astrobilleder, i Photoshop.

Vi klæder dig også på til bryllupsfotografering med en grundig tidslinje, så du ved, hvad du skal huske før, under og efter brylluppet. 

Tre piger til bryllup
Pletskud fra den store dag

Fra forberedelserne til det vigtige øjeblik – vi guider dig igennem en dag som bryllupsfotograf.

I Digital FOTO nr. 11/2018 får du blandt andet:

  • Stor guide til at fotografere Mars på tre forskellige måder – hvor skal du stå, hvad skal du bruge, og hvordan gør du.
  • Spændende interview med Palani Mohan, der har fotograferet verdens sidste ørnejægere i Mongoliets bjerge, hvor batterierne giver op over for 30 graders kulde, og de lokale spiller fodbold med en hovedløs ged.
  • Andet afsnit i vores nye serie “Skyd bedre": Styr lyset på plads. Forstå kameraets lysmålingsmetoder, tjek eksponeringen, og justér indstillinger for et bedre resultat.
  • De vigtigste tips til bryllupsfotografen – lige fra praktik til udstyr og lige fra forberedelserne ugen før, til festen er i fuld gang.
  • Sådan finder du din egen fotostil – lær fra to stilsikre herrer og se vores fotostileksperiment.
  • Test af de bedste printere til entusiasten – hvor får du mest for pengene?
  • 6 trin-for-trin-kurser i billedbehandling – få styr på at lave backup, håndtere dybdeskarpheden og klare uren hud og meget mere i Lightroom.
  • Anmeldelser af blandt andet den vilde kameratelefon Samsung Galaxy 9+ og en ny billig drone.
  • 13 brevkassespørgsmål, syv flotte læserbilleder og meget mere.

Ekstra digitalt indhold i Fordelszonen

Som abonnent på Digital FOTO - eller med et blad købt i løssalg - får du også eksklusiv adgang til Fordelszonen, Digital FOTOs online univers, der er fyldt med videokurser, guider, presets, actions og meget mere.

Skærmskud af Lightroom
Flottere med ny funktion

I det nyeste opdatering af Lightroom er der en funktion, der gør det lettere for dig at få flotte billeder. Vi gennemgår funktionen i en video i Fordelszonen.

Denne gang gennemgår vi i tre videoer blandt andet alle de seneste opdateringer i Lightroom Classic CC, ligesom du kan se hele videoserien “Seasons" om at fotografere fugle og landskaber.

Tegn abonnement på Digital FOTO, og læs det nye blad med det samme på din smartphone eller tablet med Wype-appen. Her får du desuden adgang til de ni seneste blade af Digital FOTO.

Du får naturligvis også adgang til Fordelszonen med det samme, så du kan de nyeste videokurser allerede i dag.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...