Timelapse-billede by dag til nat.

Lær at lave et timelapse-billede som dette i det nye Digital FOTO.

© Shutterstock

Nyt Digital FOTO: Feriebilleder med et twist, tips til timelapse og stort interview med berømt bryllupsfotograf

I det nye nymmer af Digital FOTO kan du blive ekspert i timelapse. Vi giver også tips til alternative feriebilleder. Derudover har vi selvfølgelig masser af anmeldelser, tester og meget mere.

27. maj 2019 af Jeppe Vestergaard Jensen

Har du lyst til at prøve timelapse, eller vil du gerne blive bedre til det, så skal du læse det nye nummer af Digital FOTO.

Vi har samlet 10 tips, der gør dig skarpere til timelapse. Vi anbefaler blandt andet en app, der hjælper med intervallerne, og vi forklarer, hvordan du får dit kamera og Photoshop til at gøre det hårde arbejde for dig.

> Læs hvordan, du kommer igang med timelapse-video her.

Super-bryllupsfotografen Brenizer

I magasinet har vi også et stort interview med bryllupsfotografen Ryan Brenizer. Han arbejder sammen med sin kone, som også er bryllupsfotograf. De er sammen nogen af verdens hotteste bryllupsfotografer.

I interviewet kan du blandt læse, at deres kunder forventer 1000 gode billeder fra deres ofte ekslusive bryllupper.

Ryan Brenizer er også den eneste bryllupsfotograf, der har fået opkaldt en særlig teknik efter sig. Teknikken virker sådan, at han sammensætter flere billeder, som givet et helt særligt stort billede. Du kan lære meget mere om fotografen og hans metode i magasinet.

Du kan også selv lære den helt særlige Brenizer-teknik i Fordelszonen her.

Stor test af spejlløse kameraer

Vi har inviteret Canon, Nikon, Panasonic og Sony til at stille med deres skarpskytter, når det gælder full-frame spejlløse kameraer. Vi har testet dem én efter én for at finde ud af, hvilket af dem, der løber med vindertitlen.

Kameraerne, vi har testet, er Canon EOS R og EOS RP,  Nikon Z 6 og Z 7, Panasonic Lumix DC-S1 og DC-S1R og endelig Sony Alpha7 III og Alpha7R III.

Find ud af, hvilket kamera der er i den bedste kvalitet og som samtidig har en utrolig skarp pris.

> Læs mere om, hvorfor du skal vælge et spejlløst systemkamera her.

Nikon Z 7

Læs, om det bliver Nikon nyeste full-frame spejlløse kamera Z 7, der løber med sejren i vores store test. 

© Nikon

Feriebilleder med et twist

Du kender det sikkert: Du kommer hjem fra ferien og finder ud af, at du ligesom os andre har taget et billede af Eiffeltårnet eller stranden, som til forveksling ligner de tusinde andre fotos derfra.

For at gøre feriebillederne mere originale, har vi fundet alternative vinkler til din feriefotos, så du skiller dig ud fra mængden.

Vi guider dig blandt andet til spændende pletskud af de storslåede landskaberne, den åbne plads og den historiske bygning.

> Hvad er det bedste fotoudstyr til ferien? Find ud af det her.

Dirk van Geel Potsdamer Platz

Fotografen Dirk Van Geel har fotograferet Postdamer Platz i den blå time. Det gør billedet enormt stemningsfuldt.

© Dirk van Geel

De får du også i bladet

  • Du kan se, hvordan et par fotografer genskaber nogle af verdens mest legendariske fotos med små figurer og alverdens remedier.
  • Bliv skarpere til at redigere i Lightroom med fire kurser. Få derudover et femte kursus med, når vi viser, hvordan du giver dit billede dramatik i Adobe Elements
  • Læs vores anmeldelser, hvor vi blandt andet anmelder en fototaske til flyveturen, Canon PIXMA TS705 fotoprinteren og ikke mindst det solide objektiv Sigma 56mm, der passer til Sonys APS-C kameraer.
  • Få derudover svar på nogle af de spørgsmål, vi får stillet af andre læsere. Det kan være, du også er i tvivl om, hvad du skal bruge en adapter til, eller hvorfor dit autofokus fejler.

Har du ikke hørt vores nye podcast endnu, så vil vi anbefale, du giver den et lyt og får endnu mere viden om fotografi.

> Du kan finde ud af, hvordan du kommer igang med at lytte til vores podcast ved at trykke her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...