Nyt gratis webinar: 25 tips til dit livs bedste feriebilleder

Så er vi igen klar til at sende direkte fra redaktionen, når vi varmer op til sommerferien med et helt nyt og gratis webinar. Se, hvordan du deltager her.

Onsdag den 23. juni klokken 16 sidder Digital FOTOs eksperter Kristoffer Engbo og Klaus Nygaard klar bag kamera og mikrofon udstyret med de bedste tips til kameraindstillinger, udstyr, billedbehandling og meget andet godt.

Webinaret varer en time, og du kan allerede nu tilmelde dig helt gratis her.

Vores ambition er at sende dig på ferie med det bedst mulige udgangspunkt, så du kan tage bedre feriebilleder end nogensinde – lige meget om din ferie foregår i Danmark eller i udlandet, hvor det nu igen er blevet muligt at rejse.

Eksperterne svarer på dine spørgsmål

Vi viser også nogle af vores egne feriebilleder fra tidligere år og fortæller historierne bag. Vi kommer også ind på vores teknikker og indstillinger, som kan inspirere dig, når du selv skal af sted på fototur.

Under selve webinaret har du mulighed for at stille de to fotoeksperter spørgsmål i kommentarfeltet, og det er gratis at deltage. 

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Det er gratis at deltage i webinaret. Du skal registrere dig med navn og e-mail for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu. 

TILMELD DIG HER!

Og bare rolig - du får selvfølgelig en reminder på dagen, så du ikke glemmer at deltage d. 23. juni kl. 16. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...