Du kan selv deltage med dine egne billeder i webinaret. Det eneste, du skal gøre, er at sende dem ind til os på [email protected]. Vi gennemgår så mange billeder, vi kan nå. 

Nyt gratis webinar: Få vurderet dine billeder af Digital FOTOs eksperter

Vores onlinekursus om makro var meget populært med mange tilmeldte, så nu gentager vi succesen. Denne gang handler det om konstruktiv fotokritik, der kan gøre dig til en bedre fotograf.

10. september 2020

Tirsdag den 15. september klokken 16 og en time frem har du en enestående mulighed for at få dine digitale skud bedømt af chefredaktør Klaus Nygaard og teknisk redaktør Kristoffer Engbo fra Digital FOTO.

De to eksperter kommer både med ros og konstruktiv kritik, der giver dig bedre billeder fremover og sikrer, at du udnytter dit udstyr optimalt. 

Har du ikke lyst til at deltage med dine egne billeder, er du velkommen alligevel og kan med garanti få nogle gode tips med på vejen ved at se og høre om andres billeder.

Tilmeld dig webinaret lige her!

Send dine billeder til os

Alle typer af digitale fotos er velkomne. Det kan være billeder fra din ferie, portrætter, landskaber, makro og alle mulige andre motiver. 

Du er velkommen til at sende dine bedste skud, og har du billeder, som du synes trænger til et løft, er du også velkommen til at sende dem. Har du spørgsmål til dit billede, teknikken eller redigeringsdelen, er de også velkomne.

Jo flere, der indsender billeder, jo mere har vi at tale om, og vi lover at gå i dybden med både komposition, kameraindstillinger og billedbehandling. 

Vi åbner nogle af de tilsendte billeder i Photoshop, Elements og Lightroom, hvor du kan få gode tips til, hvordan du kan løfte dine egne billeder til et nyt niveau.

Du kan sende fotos til os på e-mail via [email protected]. Du kan sende op til tre billeder, og vi gennemgår så mange, vi kan nå på den time, som webinaret varer.

Du skal senest sende dine billeder til os d. 15. september kl. 9.00.

Hvad er et webinar?

Et webinar er et kursus, der bliver holdt online. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål, som kun værterne ser.

Sådan deltager du i Digital FOTOs webinar

Det er gratis at deltage i webinaret. Du skal registrere dig med navn og e-mailadresse for at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Klik her for at tilmelde dig Digital FOTOs webinar.

Og bare rolig – du får også en påmindelse tilsendt, inden webinaret går i gang tirsdag d. 15. september klokken 16.00, så du ikke glemmer det.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...