Videokurser i fotografi og billedbehandling i Fordelszonen

I et nyt videokursus i Fordelszonen kan du se, hvordan du får flere detaljer frem i mørke områder.

© Digital FOTO

Nyt i Fordelszonen: Få flere detaljer i dine raw-filer

Vi har lagt nyt indhold i Fordelszonen, som er vores digitale univers med videoer, billeder, guider med mere. I de nye videoer kan du blandt andet se, hvordan du får flere detaljer i raw-filer, og hvordan du kan gøre arbejdet i Lightroom endnu nemmere.

Raw-filer indeholder masser af detaljer og i et nyt videokursus i Fordelszonen kan du se, hvordan du får masser af detaljer frem i områder, der næsten er blevet helt sorte. 

I videoen kan du også se, hvorfor raw virkelig slår jpeg på dette punkt.

I Fordelszonen finder du også et nyt afsnit af Lightroom-skolen, og denne gang kan du se, hvordan du nemt kan tilpasse farver og kontrast til motivtypen, og hvordan du kan ændre dine foretrukne standardindstillinger af farvegengivelse og lysforhold, så arbejdet i Lightroom bliver langt nemmere.

Du får også et smart trick, der gør det endnu nemmere at arbejde med skydeknapperne i Lightroom.

Fordelszonens indhold er kun for dig, som sidder med det trykte magasin i hånden. Du skal nemlig bruge et abonnementsnummer eller en bladkode fra bladet for at logge ind. 

Vil du have adgang til de mange kurser med det samme, kan du prøve et godt tilbud på 1 nummer af Digital FOTO og fri adgang til Fordelszonen for kun 29 kroner. 

Vi hjælper dig til at blive en bedre fotograf

I vores nye serie Tipsklubben gennemgår vi billeder fra læsere og kommer med gode råd til fx kameraindstillinger og billedbehandling, så du får bedre billeder. 

I det nyeste afsnit kan du blandt andet lære, hvordan du får en stjerneeffekt frem i aftenbilleder, og hvordan du optimerer kompositionen.

I Digital FOTO nr. 18/2017 interviewer vi naturfotografen Roger Brendhagen og i Fordelszonen kan du se hans unikke optagelser, da en gepard kom lidt for tæt på.

Testfotos fra Leica TL2

Udover de nye videoer finder du også testbilleder fra en række nye produkter, som vi har testet. Du kan blandt andet se vores fotos fra Leica TL2, Samsung Galaxy Note8 og Nikons nye 10-20mm-objektiv.

Vi har også lagt tre guider om flashfotografering og smarte fotoapps til mobile enheder i Fordelszonen.

Tegn abonnement nu, og får adgang til Fordelszonen med det samme. Du får kursusbogen "Photoshopskolen" samt to numre af bladet for kun 49 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...