CEWE luksusplakat

Du kan få printet dine pletskud i størrelser på op til 50 x 75 cm.

© CEWE

Sådan laver du CEWE luksusplakater

Dine fotos tager sig ekstra godt ud i stort format, og som abonnent på Digital FOTO får du rabat på flotte luksusplakater fra CEWE. Se, hvordan du laver plakater med dine egne fotos og får 10 procent rabat hos CEWE.

20. januar 2020 af Kristoffer Engbo

Billeder tager sig ekstra flot ud, når de bliver printet i stort format, og med en luksusplakat fra CEWE får du dine billeder på lækkert fotopapir.

Som abonnent på Digital FOTO får du tilmed 10 procent rabat på CEWE luksusplakater og alle andre fotoprodukter. 

Du kan vælge mellem fem forskellige papirtyper i størrelser på op til 50 x 75 cm, som altså er større end A2-format. Det er også muligt at lave panoramabilleder på op til 20 x 100 cm.

Sådan laver du luksusplakater fra CEWE

Du kan lave plakaterne direkte på CEWEs hjemmeside, men vi anbefaler, at du henter og installerer CEWEs bestillingssoftware her, da det med softwaren er nemt at gemme dine projekter og genbestille dine luksusplakater. 

Programmet er desuden meget nemt at bruge.

CEWE luksusplakater

Hos CEWE kan du vælge mellem 12 forskellige formater, og der er blandt andet mulighed for at lave kvadratiske plakater.

© CEWE

I CEWEs bestillingssoftware vælger du CEWE VÆGBILLEDER og Plakater, hvorefter du vælger en af de fem papirkvaliteter under Plakat i luksuskvalitet.

Du kan læse mere om CEWE luksusplakater her

I videoen herunder kan du se forskellen på de fem papirtyper.

Vælg størrelse på plakaten, hvorefter du får vist en tom plakat. 

Træk nu det billede ind, som du vil bruge. Klik på Gem for at gemme dit projekt.

Klik på I varekurven for at se din bestilling. Du kan lave flere plakater ved at klikke på Produkter øverst og gentage processen.

Sådan får du rabat på CEWEs fotoprodukter

Som abonnent på Digital FOTO får du også 10 procent rabat på CEWE FOTOBØGER og alle andre fotoprodukter fra CEWE. I denne guide kan du se, hvordan du laver de flotte fotobøger fra CEWE.

I Fordelszonen henter du dine personlige værdikode til CEWE. Rabatten gælder ikke fragt og ophæng til plakater.

> Er du endnu ikke abonnent? Lige nu kan du få en smart fotojakke i lækker kvalitet til en ekstraordinær god pris med Digital FOTO. Jakken i sig selv har en værdi på 650 kr., men du kan nu få den sammen med to numre af Digital FOTO for kun 59,50 kr + porto & eksp. Se tilbuddet her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...