Prisstigning på magasiner - de kommer til at koste ca 100 kroner

Skør prisstigning truer

Magasinet DIGITAL FOTO er fyldt med interessante nyheder om foto, lækre kameraer og andet udstyr, men nu har vi desværre en rigtig dårlig nyhed.

13. januar 2015

Læs om den den skøre prisstigning

I løbet af 2015 er der risiko for, at prisen på DIGITAL FOTO skal stige med 25 %. Det vil sige, at et eksemplar af Danmarks eneste fotoblad kommer til at koste omkring 100 kroner. Du tænker sikkert, at den pris er alt for høj, og vi er fuldstændig enige.

Derfor krydser vi fingre for, at et flertal i Folketinget besinder sig og dropper planerne om en sprogskat på danske magasiner på 25 %, som de har fundet på med et uforståeligt argument om at få flere penge i statskassen. Tværtimod vil sprogskatten koste danske arbejdspladser, da mange magasiner må dreje nøglen om.

En EU-regel, som gælder i alle medlemslande, betyder, at vores abonnenter ikke skal betale moms af deres magasin. Det betyder, at læserne ikke skal betale alt for dyrt for at tilegne sig viden om fx kost og motion, blive klogere på deres kamera eller på 2. verdenskrig, alt efter hvilke magasiner og hvilke interesser de dyrker. Aviserne er også fritaget for moms.

Hvis vores læsere ikke vil betale denne ekstra sprogskat, bliver vi tvunget til at skære drastisk ned på kvaliteten og måske endda helt lukke DIGITAL FOTO, og så findes der ikke længere et fotoblad på dansk.

Helt skørt bliver det, når man tænker på, at politikerne ikke har nogen problemer med udenlandske magasiner. Engelske, tyske og franske fotoblade kan frit indføres og købes i Danmark uden moms. Det danske sprog er med andre ord under pres.

DIGITAL FOTO udkommer også i Sverige, Norge og Finland, så alternativet til prisstigningen kunne være at tilbyde den finske udgave af magasinet til vores danske læsere – men det ville være længere ude end selv en skør sprogskat.

Hvis du vil undgå at betale mere for dine magasiner, så gå ind på nedenstående side, hvor du kan like og dele.

Læs om Nej til dansk sprogskat

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...