hvordan Photoshop?

Lær hvordan, du let får dine billeder op på et højere niveau med vores nye kursusbog til Photoshop, Lightroom og Elements. 

Kursusbog lærer dig billedbehandling på ingen tid

Hvis du interesserer dig for fotografi og billedbehandling, er der 100 gode grunde til, at du skal læse med her!

Er det i år, du skal i mål med det sidste skridt i fotograferingen, nemlig billedbehandlingen?

I vores nye kursusbog "100 TIPS OG KURSER" får du lige præcis 100 tips og kurser til de tre programmer Photoshop, Lightroom og Elements fortalt på 144 flotte og informative sider. 

Med bogen i hånden kan du nemt bringe dine billeder til helt nye højder takket være de udførlige trin for trin-vejledninger, hvor vi guider dig gennem de forskellige funktioner, justeringsmuligheder og effekter.

Du kan fx lære, hvordan du styrker farverne, gør dine billeder skarpere og laver fantastiske effekter, der får dine billeder til at sidde lige i skabet.

vi har simpelthen samlet alt det vigtigste, du skal vide, om programmerne, så du kun behøver denne ene bog for at få fuld kontrol over billedbehandlingen. 

Det handler ikke om manipulation, men om at få det bedste frem i billedfilerne.

> Få 100 tips og kurser til billedbehandling med to numre af Digital FOTO for kun 49 kroner + porto. I alt 98 kroner. Gå direkte til tilbuddet her.

Både for begyndere og øvede

Bogen er skrevet, så der er noget til alle niveauer. Altså får du glæde af den, uanset om du er nybegynder eller allerede fotograferer i raw og redigerer alle dine billeder.

Kursusbogen er inddelt i tre afsnit om Photoshop, Lightroom og Elements. Hvert afsnit starter med en let og overskuelig introduktion til programmets vigtigste funktioner. Herefter får du en række illustrerede kurser, som i detaljer beskriver, hvordan du bruger de forskellige funktioner i praksis.

Sammen med bogen får du også et gemmeark med de vigtigste tastaturgenveje, så du kan gøre billedbehandlingen sjovere og mere effektiv.

Kursusbog Adobe Photoshop Lightroom Elements

I bogens kurser får du trin for trin guider, som viser, hvordan du let kommer fra et kedeligt før-billede til et mere interessant slutresultat. 

Det får du i de 100 tips og kurser:

I afsnittet om LIGHTROOM lærer du, hvordan du importerer og sorterer dine billeder bedst muligt.

Vi viser dig, hvordan du bruger de forskellige værktøjer til at justere på alt fra farver og kontraster til mere avanceret redigering med graduerede filtre og HDR.

Du får også helt styr på, hvordan du kan genbruge dine justeringer på andre billeder, ved at lave dine egne presets til nem og hurtig redigering.

I PHOTOSHOP lærer du at få flere detaljer i dine landskabsbilleder og flottere farver i din solnedgang samt mange andre justeringer og effekter.

Vi viser dig også, hvordan du laver kreative spejlinger, og hvordan du kombinerer flere billeder til et flot resultat.

PHOTOSHOP ELEMENTS er et glimrende program, som ikke er helt så avanceret som Photoshop. I Elements har du rig mulighed for at lave både småjusteringer og kreative projekter. I bogen får du tips til begge dele, så du let kan løfte dine billeder til nye højder. Flere af kurserne i Elements kan du også lave i Photoshop.

Du får også adgang til 400 videokurser

Som abonnent på Digital FOTO får du desuden adgang til vores aflåste abonnementsunivers, Fordelszonen, hvor du finder mere end 400 videokurser til fotografering og billedbehandling.

Du skal bruge dit abonnementsnummer for at logge ind og se de mange videoer og for at downloade e-bøger, presets til Lightroom, actions til Photoshop og meget, meget mere.

Vi udvider løbende udvalget af videoer og andet ekstra indhold i Fordelszonen.

Husk også at se vores egenproducerde tv-serie Seasons, hvor vi følger en naturfotograf på opgave i det vinterkolde Norge.

Så faktisk er der hele 500 grunde til at benytte dig af tilbuddet herunder!

> Få 100 tips og kurser til billedbehandling med to numre af Digital FOTO for kun 49 kroner + porto. I alt 98 kroner. Gå direkte til tilbuddet her.

Abonnerer du allerede? Så kan du inden længe købe bogen 100 tips og kurser i vores Moreshop, hvor du som abonnent kan handle til fordelagtige priser. 

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...