WYPE er navnet på en ny app, som giver dig mulighed for at læse fx Digital FOTO

Tjek Digital FOTO på farten

WYPE er navnet på en ny app, som giver dig mulighed for at læse fx Digital FOTO på tablet, smartphone eller computer. Det er helt gratis, hvis du er abonnent.

2. marts 2016

Med WYPE får du blandt andet adgang til den nyeste udgave af Digital FOTO, hvor du fx kan få tips til at tage flote naturbilleder og se, hvordan det nyeste kameragrej klarer sig i test i Digital FOTO. Du kan også tjekke den nyeste forskning i Illustreret Videnskab, eller tage med på en forrygende rejse i verdenshistoriens dramaer med HISTORIE. I alt får du adgang til at læse 16 forskellige magasiner.

Læs magasinerne på din tablet, smartphone eller på wype.dk - når og hvor du vil. Du kan bruge WYPE på op til fem forskellige enheder, og hele husstanden kan derfor få glæde af dit abonnement. WYPE henter du gratis i App Store eller Google Play.

Tilmeld dig her, og få den første måned gratis. Den månedlige pris er herefter 99 kroner. Er du abonnent på et af Bonniers trykte magasiner, er WYPE en gratis service for dig på dette blad, og for kun 29 kroner om måneden kan du også læse de andre magasiner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...