E-bøger fra Fordelszonen

Du kan blandt andet hente masser af e-bøger, når vi fjerner låsen på populært indhold i fire dage.

Vi låser op: Hent løs fra Fordelszonen i 4 dage

Vi har fjernet låsen på noget af det mest populære indhold i Fordelszonen, så du kan hente e-bøger og guider og se videoer til fotografen uden login i fire dage.

8. december 2022 af Kristoffer Engbo

Fordelszonen er vores digitale univers med masser af lærerige videoer, pædagogiske e-bøger, praktiske guider og meget meget mere. Da Fordelszonen er forbeholdt abonnenter på Digital FOTO, kræver det normalt en profil og login at få adgang til alt indholdet.

Det gælder dog ikke for noget af det mest populære indhold, som vi låser op for i fire dage, hvor du kan hente løs af e-bøger og guider og se videoer om fx kamerateknik og billedbehandling.

Indholdet er åbent fra torsdag den 8. december 2022 klokken 10.00, og vi lukker igen mandag den 12. december om formiddagen. Du har altså torsdag, fredag og hele weekenden til at hente løs, og du skal hverken registrere dig eller bruge login.

Video på computerskærm

Du kan fx se videoserien Kameraskolen, hvor vi gennemgår funktioner i dit kamera.

Du kan blandt andet hente lommeguider til de store kameramærker samt e-bøger om billedbehandling, flotte motiver og fototeknik. Du kan blandt andet hente vores komplette begynderguide, hvor du kan læse om udstyr, grundlæggende indstillinger og komposition. Der er mere end ti e-bøger, som du frit kan hente.

E-bog: Komplet begynderguide

Blandt e-bøgerne, du kan hente, er vores komplette begynderguide til fotografen.

Du kan også se vores videoer i Kameraskolen, der består af hele 58 afsnit, der gennemgår funktioner og knapper i kameraet. Der er også videoer om billedbehandling i fx Photoshop og Lightroom.

Du kan se alt det indhold, vi åbner for her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...