Vind årets måske flotteste fotobog

Vind årets måske flotteste fotobog

Naturfotografen Morten Hilmer har givet os muligheden for at udlodde to eksemplarer af hans flotte fotobog Nordisk Stilhed. Kig med, hvis du vil vinde bogen til dig selv eller en, du holder af.

11. december 2017

Konkurrencen er slut, og vinderne har fået direkte besked. Tillykke til Anne fra Danmark og Lars fra Sverige.

--------------------

Morten Hilmer er naturfotograf, og en meget dygtig en af slagsen. Han har fotograferet i det meste af verden, og er især betaget af de arktiske egne, hvorfor han også tidligere har været guide på vores læserrejse til Svalbard. 

Han har i år udgivet en ualmindelig lækker fotobog, Nordisk Stilhed, som samler en række af hans nordiske billeder og korte fortællinger på dansk og engelsk i én og samme bog. 

Vi var meget begejstrede for den flotte bog, som i den grad indbyder til ro og forrdybelse. Du kan læse vores anmeldelse af bogen her.

Du kan vinde Nordisk Stilhed

Morten Hilmer har foræret os to eksemplarer af bogen, som vi udlodder til jer. Det eneste, du skal gøre, er at svare på spørgsmålet herunder. 

Du skriver dig samtidig op til at modtage vores nyhedsbrev, så du altid er opdateret på nyt i fotobrancen og hver uge får tips og tricks til fotografering. 

Hvis du modtager nyhedsbrevet i forvejen, kan du sagtens deltage alligevel. Du skal blot bruge den samme mailadresse, så sørger systemet for, at du ikke får nyhedsbrevet to gange. 

Vi trækker lod inden jul, og tager direkte kontakt til vinderen. 

Bogen "Nordisk Stilhed" af Morten Hilmer koster 599 kroner. Du kan købe den her.


Hvis du kun skal vælge én genre, hvad vil du så helst fotografere?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...