© Digital Foto

INVITATION TIL NYT WEBINAR – tag bedre billeder med din telefon

Så er Digital FOTO igen tilbage med et nyt webinar, og denne gang kan du godt glæde dig til at blive klogere på din trofaste følgesvend. Vi kigger nemlig nærmere på, hvordan du kan tage bedre billeder med din telefon.

3. maj 2023 af Nicolai Knudsen

Din smartphone er udstyret med et avanceret kamera, og vi tør godt love, at det kan mere, end du går og tror.

Derfor har vi besluttet os for, at vores næste webinar skal handle om de intelligente kameratelefoner, og hvordan du udnytter din egen bedst muligt. Du er hermed inviteret, og det koster selvfølgelig ikke en krone at deltage.

Webinaret bliver sendt live fra redaktionen på Digital FOTO tirsdag den 16. maj klokken 16, og de to værter er chefredaktør Klaus Nygaard og teknisk redaktør Kristoffer Engbo.

Tilmeld dig webinaret her

Hvad kan du lære?

Værterne går blandt andet i dybden med indstillingerne og viser, hvordan du tager de bedste billeder. Glæd dig også til at se, hvordan du kan opnå den bedste billedkvalitet ved at tage raw-billeder og redigere dem – det hele direkte på din telefon.

Du vil også blive klogere på panorama, live-billeder, HDR, makro samt timelapse, og så kommer vi ind på gode, men gratis apps og ekstraudstyr, der gør din kameratelefon endnu bedre.

Vi sammenligner også billedkvaliteten fra kameratelefonerne med den fra et "rigtigt" kamera, så du kan se i hvilke situationer, at forskellene er størst.

Hvad er et webinar?

Et webinar er en direkte udsendelse, der bliver holdt via internettet. Du kan se og høre værterne, men ingen kan se eller høre dig.

Du kan til gengæld skrive kommentarer undervejs, som alle andre kan se, og så kan du stille spørgsmål i kommentarfeltet til vores eksperter.

Sådan deltager du i Digital FOTOs webinar

Alle kan deltage i webinaret. Du skal blot registrere dig med navn og e-mailadresse for at være med, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Klik her for at tilmelde dig Digital FOTOs webinar.

Og bare rolig – du får også en påmindelse tilsendt, inden tirsdag den 16. maj klokken 16.00, hvor webinaret går i gang, så du ikke glemmer det.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...