Disse videoer hittede viralt i 2015

Den dansende hamstrer, en forklædt Ronaldo og en lummer reklame. Se de virale hits fra året, der gik.

I det kommende blad, som er lige om hjørnet, gør vi status over året, der gik i pressebilleder, redaktionens fotos og skud fra de sociale medier. Men der var jo også en masse videoer, der tiltrak Danmarks og verdens opmærksomhed i året. Her er et udpluk af de sjove, forargende eller mystiske klip:

Sjove sikkerhedsinstrukser Ingen følger med, når kabinepersonalet gennemgår sikkerheden, inden et fly letter, men ombord på dette canadiske fly gjorde de. Stewarden krydrede nemlig sin rutiner med en række sjove og komiske indfald.

Se den originale video her.

Tom Cruise giver den som sanger Talkshowværten Jimmy Fallon står for en hel del virale hits, og et af dem var en video, hvor Tom Cruise gæster The Tonight Show og deltager i en såkaldt lipsync battle. Skuespilleren og værten konkurrerer i at mime til sange … og de er skræmmende gode til det.

Ronaldo tager fusen på folk Forklædt som en usoigneret hjemløs smuttede Christiano Ronaldo en tur ned af gaderne i Madrid og imponerede alle forbipasserende med sine fodbodltalenter, inden han fjernede sin forklædning til stor overraskelse for alle. Videoen var en del af en reklame for fodboldspillerens nye hovedtelefoner.

Akrobatisk hamster En gut fangede en hamster, der havde en fest med at lave flikflak bagover gang på gang, og klippet blev vist over 100.000 gange på få dage.

Den lumre Spies-reklame “Do it for mom” hedder Spies’ virale hit, der efter et døgn havde omkring 1,5 millioner visninger. Videoen skal lokke forældre til at investere i fremtiden ved at købe en ferie under sydens sol til deres børn … så de kan få lidt tid for sig selv, om man så må sige.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...