Få bedre billeder med hjem fra ferien

Få de bedste feriebilleder med hjem

Har du prøvet at komme hjem fra ferie, for blot at konstatere, at du ikke fik helt så gode feriebilleder, som du håbede på? Et godt tip er noget så simpelt som planlægning.

Kufferten er pakket, passet er fundet frem, og flybilletterne er måske allerede i hånden. Men har du gjort op med dig selv, hvad du vil fotografere på din ferie?

Med spredt fægtning kan du få enkelte gode resultater, men hvis du allerede ved afrejsen er klar over, hvad du vil skyde, så er du godt på vej mod succes.

Google Maps kan andet end at vise vej. Funktionen Street View kan du bruge til at få inspiration fra gadebilledet. Slå det sted op, du vil besøge, og du kan allerede her få et lille kig på mulighederne.

Reseach dig til bedre resultater

Tag fat i den lokale turistinformation og undersøg, om der finder større begivenheder sted i den periode, du rejser. Lokale festligheder er for eksempel spækkede med gode motiver.

Samme sted kan de oftest også formidle kontakt til dygtige, lokale fotografer, der tilbyder guidede ture i området. Deres gode lokalkendskab er en stor hjælp, for de ved lige, hvor man skal tage hen - og hvornår.

Søg også på nettet. Sider som 500px.com og boredpanda.com er fyldte med kreative billeder fra hele verden – en god inspirationskilde.

Som abonnent kan du hente artiklen "Forrygende Feriefotos" herunder, hvor du får gode råd til planlægning og skarpe fototricks til ferien.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...