Den store ferieguide

Er du abonnent, kan du hente vores nye e-bog i Fordelszonen og gemme den på fx en tablet.

© Shutterstock

Hent vores nye e-bog: Guide til bedre feriebilleder

I en ny e-bog guider vi dig til at få perfekte billeder med hjem fra ferien. Du får hjælp til forberedelse, optagelse, og hvordan billederne vises frem bagefter.

20. maj 2019 af Kristoffer Engbo

I en ny e-bog har vi samlet vores bedste rejseartikler, så du er perfekt klædt på til at få gode billeder med hjem fra ferien.

I bogen får du tips til at pakke optimalt, så du får det rigtige grej med og undgår problemer på fx flyturen. Vi fortæller også om tre gode apps, som er værd at hente, inden du tager af sted.

Bedre feriebilleder i dårligt vejr

Du kan også læse, hvad du stiller op, hvis det hele ikke lige går som ventet på ferien. Det kan være, at vejret driller, eller der er fyldt med andre turister, der forstyrrer udsigten.

I e-bogen får du også en artikel om at tage billeder under vandet, hvor vi blandt andet giver dig tips til kameraindstillinger og komposition.

Når du er kommet hjem fra ferien, skal billederne sorteres og vises frem, og det kommer vi også med gode råd til i e-bogen.

> Læs også: Sådan får du bedre gadebilleder med hjem fra ferien

Her finder du e-bogen “Den store ferieguide”

Bogen er i pdf-format, og du kan blandt andet gemme den på tablet eller smartphone, så du altid har den ved hånden på ferien.

E-bogen henter du i Fordelszonen, som er forbeholdt Digital FOTOs abonnenter.

Hent e-bogen “Den store ferieguide her.

I Fordelszonen finder du blandt andet også to nye videoer i vores serie “Fotoskolen”, hvor du kan se, hvordan du får meget bedre styr på dybdeskarpheden, når du tager billeder.

Sådan kommer du godt i gang med Fordelszonen.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...