Deltag i Nature Photo Camp og vind præmier

Der er stadig ledige pladser i det forrygende fotoarrangement, hvor du lærer fra Nordens dygtigste naturfotografer

28. september 2011

Der venter massevis af spændende foredrag og inspiration, når det unikke fotoarrangement Nature Photo Camp løber af stablen den 5. og 6. november 2011. Her vil nogle af nordens dygtigste naturfotografer give deres bedste tips, og vi fra DIGITAL FOTO er selvfølgelig også til stede for at lære dig de allerbedste tricks i Photoshop.

Hvis du deltager, er det endda muligt at vinde flotte præmiere i form af blandt andet et Canon EOS 7D, et Nikon D7000 eller et stativ fra Manfrotto. Du kan læse mere om præmierne og tilmelde dig fotoarrangementet her.

Lørdag vil du blandt andet kunne høre et fantastisk foredrag af Magnus Elander fra Sverige, som fortæller om sit arbejde med fotoprojektet De Fem Stora, og tager os med i jagten på fx ulv, bjørn og los. Roy Mangerness fra Norge vil vise en række billeder fra både vinter og sommer fra den fantastiske øgruppe Svalbard nord for Norge.

Om søndagen vil blandt andet Jesper Tønning fortælle om sin fritidsinteresse, som er blevet til en livsstil, mens Lassi Rautiainen fra Finland vil fortælle om fotografering af ulve, bjørne, jærv, ørne og andre fugle i Finland. Du kan læse om det fulde program her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...