Provokerende portrætter

Digital udstilling: Per Morten Abrahamsen

Verdens første digitale fotogalleri er nu klar med en udstilling med portrætmesteren Per Morten Abrahamsen.

16. september 2015

Vi har tidligere fortalt om verdens første digitale fotomuseum, PixlArt, der åbnede i juni med en storslået udstilling med krigsfotografen Jan Grarup (som du i øvrigt kan læse et interview med her.). 22.000 gæster har indtil videre lagt vejen forbi museet, der også af og til tager ud i landet og holder pop-up-udstilling i mobile gallerier.

PixlArt, der ligger i Østervrå i Nordjylland, er nu klar med sin anden udstilling, og de holder sig ikke tilbage med de store profiler. Denne gang er turen nemlig kommet til en af landets allerypperste portrætfotografer, nemlig den kendte Per Morten Abrahamsen.

Per Morten Abrahamsen er kendt for at overskride grænser og skabe nye visuelle udtryk. Blandt kendte billeder er for eksempel Søren Ryge i Adamskostume med en hane for skridtet og persille bag øret, og fotomodellen Rene Toft Simonsen på fødestuen i fuld make-up og en blodindsmurt nyfødt på armen.

Udstillingen på PixlArt vil indeholde både sort-hvide- og farvefotografier og være fra flere forskellige fotoserier. Billederne vises på store skærme i den nedlagte kirke, hvor verdens første digitale galleri holder til.

Udstillingen åbnede i lørdags, den 12. september, og slutter den 15. november 2015.

Se mere på www.pixlart.dk

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...