The Color Run Night

Fang farver i natten

The Color Run kommer nu til København i en speciel natteversion, hvor farverne er selvlysende. Det skulle kunne give nogle spektakulære fotos.

21. august 2015

Den 18. september indtager the Color Run Night Ørestad Syd i København med et farverigt aftenløb og stemningsfuld neonlyskunst.

Eventet, der har gået sin sejrsgang over USA, går ud på, at deltagerne løber i mørke. Undervejs løber de gennem funklende sæbebobler og bliver overhældt med UV-farvepulver, der lyser op i nattemørket.

”The Color Run Night er en blanding af løb og fest, og er for folk i alle aldre. Fordi det foregår om aftenen, og er en oplevelse ud over det sædvanlige, tiltrækker det alle typer mennesker og løbere, fra lokale beboere, løbeklubber, firmaer og kærestepar – til familier og deres børn ned til 10 års alderen. Der er en helt særlig stemning til dette løb”, mener løbsdirektør i The Color Run Nordic, Christian Thomsen, der har deltaget i The Color Run Night i New York City.

Det er første gang, The Color Run Night kommer til Danmark, men der er allerede over 15.000 følgere på Facebook, se her: https://www.facebook.com/events/912176188838521 Arrangørerne forventer mere end 6000 deltagere. Billetter kan man købe her: https://billetto.dk/da/events/the-color-run-night-koebenhavn

Når deltagerne har gennemført løbet, lover arrangørerne at begivenheden fortsætter med en storslået lysfest og koncert med dans.

The Color Run Night

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...