Aarhus Independent Pixels 2015

Fotofestival i Aarhus

Denne weekend kan du nyde kommende fotografiske stjerner på en stor foto- og filmfestival i Aarhus. Fælles for de udstillede værker, er, at de er skabt af unge Nordiske talenter med små budgetter og store ambitioner.

I weekenden kan du passende slå et smut forbi smilets by, da fotofestivallen Aarhus Independents Pixels for anden gang slår sine vinger ud og viser det bedste fra Nordiske unge talenter inden for foto- og filmkunst.

Initiativet er taget af fire friske gutter midt i tyverne, der savnede en platform for unge foto og filmtalenter. Der udstilles 170 værker fra barslende stjerner og holdes særudstillinger blandt andet med Mads Nissen, der vandt World Press Photo 2015. Du kan også lytte til en række foredrag blandt andet med Niels Malmros og Pilou Asbæk, foruden deltage i workshops mens hele ni bands står for den musikalske underholdning.

Adressen er Århus Kunstakademi, Vestergade 29, 8000 Aarhus C Åbningstiderne er fra 12:00 til 20:00, og der åbent fra 16. til 18 oktober. Der er gratis adgang.

Læs mere her: Webside. Facebook.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...