Mød ligesindede fotografer til hyggeligt naturtræf

Hvis teltovernatning, pølser over bål og fototure i naturen er noget for dig, vil du helt sikkert synes om den nye begivenhed Nature Photo Gathering.

8. august 2017 af Kathrine Anker

Den sidste weekend i august er alle fotografer, der brænder for natur, friluftsliv og fototure i naturen inviteret til hyggeligt samvær i grønne omgivelser i Nordjylland.

Til Nature Photo Gathering, der afholdes for første gang i år, vil der være rig mulighed for naturfotografering i smukke omgivelser ved Naturcenter Fosdalen i Brovst. 

Men begivenheden handler lige så meget om at møde andre fotografer til bål, hyggesnak og røverhistorier.

“Jeg synes vi mangler et arrangement, som ikke handler om kursus, foredrag og udstillinger, men som egentlig bare går ud på at være sammen om en fælles interesse,” siger fotograf Morten Hilmer, der står bag arrangementet.

Der bliver god mulighed for fotografering af natur og dyreliv i Naturcenter Fosdalens smukke omgivelser.
Der bliver god mulighed for fotografering af natur og dyreliv i Naturcenter Fosdalens smukke omgivelser. © Morten Hilmer

Fotoevent til alle niveauer

Nature Photo Gathering er for alle, der brænder for naturfotografering, uanset niveau.

“Området er helt fantastisk, så der er grobund for nogle rigtig gode fototure, uanset om du er til makro, landskab, dyr eller fugle,” siger Hilmer.

Arrangementet er inspireret af Wilderness Gathering i England, hvor naturentusiaster samles om udendørsaktiviteter og hygge.

Det koster 500 kr. at deltage i Nature Photo Gathering, inklusive teltplads. Der er også mulighed for at købe indendørs overnatning på centret.

Begivenheden finder sted 25.-27. august.
Du kan læse mere her og tilmelde dig her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...