Jan Grarup, pixlart

Nu åbner verdens første digitale galleri

I Vendsyssel er verdens første digitale galleri åbnet. Det sker med en udstilling af den prisbelønnede fotograf Jan Grarup.

15. juni 2015

I en tidligere babtistkirke på Liljevej 2 i Østervrå på Vendsyssel er opstået et meget moderne fotoudstillingssted. Det er intet mindre end verdens første digitale galleri, hævder foreningen PixlArt, der står bag verdensnyheden. Her kan man indtil sidst i juli opleve udstillingen "Retrospektiv Jan Grarup" på store digitale skærme. Bruge af skærme giver mulighed for at vise et meget stort antal billeder, forklarer formand for PixlArt, Tao Lytzen.

Udstillingen åbnede i weekenden og fortsætter hen over sommeren.

Foreningen er et non-profit-foretagende, så et evt. overskud vil blive brugt på workshops i foto, især møntet på børn og unge. Læs mere om udstillingen her: http://pixlart.dk/

Jan Grarup blev Årets Pressefotograf i 2009, han har vundet World Press Photo syv gange og Årets Pressefoto fem gange, ligesom han har modtaget et væld af priser for sit arbejde internationalt og nationalt.

Den hårdtprøvede og prisbelønnede krigsfotograf har vi et stort interview med i et senere DigitalFOTO, så hold øje med postkassen.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...