Step Up 2+18

Fotograf og Nikon-ambassadør Mark Trustrup var en af talerne ved sidste års Step-Up-arrangement. I år kan du blandt andet møde Mark Ryggaard, som fotograferer de store musikere. 

Step-Up 2018 - 6 spændende fotografiske foredrag på én dag

På Step-Up i København kan du blive inspireret af nogle af landets førende fotografer. Du får også tips til at drive en bedre forretning.

4. oktober 2018

Søndag den 21. oktober 2018, slår Step-Up for tredje gang dørene op for en foredrag af nogle af Danmarks bedste fotografer, der arbejder på både i ind og udlandet.

Tidligere var fotografer er lidt ligesom tryllekunstnere, der holder sine kort tæt på kroppen. Men i de senere år har industrien de seneste år ændret sig voldsomt. 

Der er i dag endnu flere fotografer til rådighed, om det er professionelle eller semi-professionelle, end der har været før.

Heldigvis har der aldrig være brug for så mange billeder og videoer som der er nu.

Læs også: 10 tips som gør dig til en bedre fotograf

Fotografjobbet er ofte ensomt

"I dag står stadig mange fotografer alene, og ofte har jeg hørt ”Hvad skal jeg tage for xyz”-spørgsmålet, samt kommentaren om ”Man kan ikke leve som fotograf i Danmark!”. Vi vil gerne prøve at svare på disse spørgsmål og bevise at man kan leve som fotograf i Danmark," forklarer Jakob Kjøller, som er en af initiativtagerne til Step-Up. 

Kort sagt er målet med Step-Up, at fotografer skal snakke sammen, arbejde sammen og lære fra og med hinanden.

"Vi kan alle lære noget af hinanden, uanset hvilken baggrund vi kommer fra, og derved bliver vi alle bedre fotografer, med bedre viden omkring vores arbejde og fag," siger Jakob Kjøller.

Læs også: 5 fejl, alle fotografer har lavet i Photoshop

Talere ved Step-Up 2018:

Step Up 2018

Talerne på Step-Up 2018 har alle noget forskelligt at tilbyde. 

I år får du fornøjelsen af at høre fra disse seks fotografer:

Mette Frandsen – Fotograf med benene stærkt plantet i den kunstneriske del af fotografiet. Hun vil fortælle om at fotografere med hjertet og fortælle historier.

Christian Als – Fotograf og instruktør vil fortælle om, hvordan det er at forlade et godt job på en af landet førende aviser for at gå freelance.

Gary Britton – Reklamefotograf vil fortælle om kundeservice og loyalitet mellem kunder og leverandører.

Lars Bech – Uddannet fotojournalist og fotograf. Fortæller om, hvordan det er at være med til at starte et af Danmarks nok mest omtalte billedbureauer - for derefter at gå freelance og starte forfra. Sidst men ikke mindst snakker ham om tilbudsgivning.

Sandra Aaberg – Fashion bryllups fotograf og internationalt kendt som Vogue-fotografen. Hun vil fortælle om, hvad hun måtte igennem for at komme på forsiden af Vogue, og hvad man gør efter ens mål er nået.

Morten Rygaard – Fotograf for stjernerne. Fortæller, ”Hvordan blev Morten Rygaard til Morten Rygaard”.

Step-Up 2018 foregår i Soho i København søndag d. 21. oktober. Billetterne koster 1350 kroner

Læs mere og book din plads på deres hjemmeside. 

Vil du være endnu bedre til billedbehandling? 

Så prøv to numre af Digital FOTO og få vores populære kursusbog "100 Tips og kurser" til Photoshop, Lightroom og Elements. 

Samtidig får du adgang til flere hundrede videokurser om billedbehandling på dansk i vores aflåste abonnementsunivers, Fordelszonen. Så har du alle værktøjerne til at blive helt skarp til billedbehandling. 

> Få hele billedbehandlingspakken med bog, to numre Digital FOTO og fri adgang til Fordelszonen for kun 49 kroner + porto og eksp. Se tilbuddet her.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...